Spraytan för en vacker hud
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Spraytan för en vacker hud

Du kan välja mellan en erfaren hudterapeut som sprayar färgen på kroppen eller använda en automatisk soldusch.

Pris: 445 kr

Solbränna som varar upp till 10 dagar med Spraytan!

Få en solbränna som varar i upp till 7-10 dagar med vår soldusch för hela kroppen och ansiktet. Vår vårdande färglotion ger dig en naturlig solbrun färg som ser ut som om du precis kommit ifrån stranden. Slipp riskerna med solens farliga UV-strålar och gå istället för en spraytan-upplevelse som inte bara ger dig en vacker, gyllene bränna utan också ger din hud en uppfriskande behandling.

Ge bort en spraytan-upplevelse - Perfekt present!

En spraytan-upplevelse är en perfekt present att ge bort till någon du bryr dig om, eller ta lite tid för egen kroppsvård och ge dig själv en solbränna året om. Med vår upplevelse Spraytan behöver du inte leta efter solen - vi har den perfekta lösningen för dig oavsett vilken tid på året det är!

Säker och naturlig solbränna - Ingen sol behövs!

När sommarens fina solbränna börjar blekna bort längtar många av oss efter solens strålar igen. Men vi är också medvetna om hur skadligt det kan vara för vår hälsa att utsätta oss för för mycket av solens UV-strålar. Med vår spraytanning kan du få en snabb, säker och jämn bränna utan någon risk för brännskador, orangetonad hud eller fläckar. Detta är tack vare den noga utvalda färglotionsformulan som innehåller naturliga växter såsom aloe vera, eteriska oljor och anti-aging DHA.

Få bästa resultat med våra spraytan tips och tricks!

Behandlingen utförs antingen av en duktig hudterapeut som sprayar färgen på kroppen eller genom en automatisk soldusch. För att få bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du gör en bodyscrub/peeling dagen innan behandlingen och att du undviker att duscha på 12 timmar efter behandlingen. Återfuktande bodylotion ger också en mer långvarig bränna.

Detta är en upplevelse som passar alla, förutom gravida kvinnor, personer med pacemaker, svåra fall av astma, allergi eller diabetes. Vi rekommenderar att du bär bikini eller underkläder och kommer i löst sittande kläder som du lätt kan ta på igen efter behandlingen.

Välkommen att uppleva vår spraytan-upplevelse året runt! Det tar totalt ca 15-30 minuter att utföra och upplevelsen gäller för en person.

Spraytan för en vacker och fräsch hud!

Fördelarna med en spraytan-upplevelse är många - du får en vacker och naturlig bränna, du slipper riskerna med solens farliga UV-strålar och du kan njuta av en uppfriskande behandling för huden samtidigt. Detta är också en perfekt julklapp till din flickvän eller en vän som vill ha något under 500 kr.

Sluta leta efter solen och ge dig själv eller någon du bryr dig om en spraytan-upplevelse som kommer att ge en långvarig, vacker bränna samtidigt som din hud får en välbehövlig uppfriskning. Välkommen in!