Testa att köra Formel-1 simulator för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Testa att köra Formel-1 simulator för två

Vår simulator är en av de mest avancerade i världen och ger en otrolig realism som tar dig så nära en riktig F1-körning som möjligt.

Pris: 4193 kr

Känn dig som en Formel 1-förare för en dag

Har du alltid drömt om att vara en Formel 1-förare och köra på samma bana som världens bästa förare? Nu har du chansen att uppleva det med vår exklusiva Formel 1-simulator. Denna upplevelse är perfekt för alla Formel 1 fans som vill känna adrenalinpåslaget och hastigheten som de verkliga förarna upplever på banan.

Ett unikt tillfälle för racingentusiaster

Vår Formel 1-simulator utförs på tävlingsdagar och körs på samma bana som dagens GP. Det här är en upplevelse som du inte vill missa - glöm arkadhallarnas bilspel och byt ut det mot något mycket mer autentiskt och spännande. Innan körningen börjar, får du en utförlig genomgång av simulatorens funktioner och möjligheter. Våra professionella instruktörer finns till hands under hela upplevelsen för att ge dig feedback och hjälpa dig att förbättra varvtiderna.

En avancerad och realistisk Formel 1-simulator

Simulatorn är en av världens mest avancerade och ger dig chansen att känna hur det känns att köra en F1-bil. Den rör sig efter körningen vilket gör att du som förare känner av allt på banan. Skärmen är 5 meter bred och i 170-grader runt bilen vilket ger en otrolig realism i körningen. I cockpit finns alla reglage som i de riktiga tävlingsbilarna. Simulatorn är framtagen i nära samarbete med Mercedes-AMG vilket gör att cockpit inte bara ser ut som den riktiga bilen - den känns precis som på riktigt också!

Kör på samma bana som dagens GP

Upplevelsen sker på samma bana som F1 tävlingskalender och du kan känna kraften från bilen som du kör. Att köra på samma bana som dagens GP ger en helt annan förståelse och upplevelse av racet. Under körningen leds du av våra erfarna instruktörer som är hängivna Formel 1 fans och vi planerar såklart så att tiden för upplevelsen synkar med tiden för dagens Grand Prix. Det finns alltså tid att köra banan själv i simulatorn och se dagens race. Beroende på var racet körs den aktuella dagen så sker upplevelsen innan eller efter dagens GP.

Certifikat, varvtider och telemetri för att jämföra med proffsens tider

Efter avslutad körning erhåller du ett certifikat, varvtider och telemetri från genomförd körning. Detta är perfekt för att jämföra med proffsens tider i loppet och se hur väl du presterade under körningen.

Viktig information innan du bokar

Maxlängd är 200 cm och maxvikt är 100 kg. Vi rekommenderar bekväma kläder och skor med tunn sula för optimal körupplevelse. Upplevelsen sker inomhus och är inte väderberoende. Upplevelsen utförs på utvalda söndagar året runt och körs på samma bana som F1-tävlingen den dagen. Tidsåtgång är ca 2 timmar och 45 minuter varav ca 90 minuter aktiv körning. Upplevelsen gäller för två personer som kör samtidigt i varsin simulator och åskådare är välkomna att följa upplevelsen från sidan.

Passar till

Denna upplevelse är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller annan speciell present till pappa, pojkvän, morfar/farfar eller för någon som älskar Formel 1. Det är en upplevelse som passar alla racingentusiaster, oavsett ålder eller kön.

Boka nu och upplev känslan av att vara en Formel 1-förare för en dag i en av världens mest avancerade simulatorer!