Träningsresa på Camp Järvsö Hotell
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Träningsresa på Camp Järvsö Hotell

Övernatta i vårt vackra dubbelrum för två på Camp Järvsö och njut av en unik träningsresa i en fantastisk miljö.

Pris: 3295 kr

Här får ni inte bara boende och måltider, utan även fri tillgång till alla våra faciliteter och ledarledda pass. Låt oss berätta mer om vad ni kan förvänta er under er vistelse hos oss.

Ett paradis för hälsa och välmående

Camp Järvsö är inte bara en vanlig träningsanläggning - det är en plats där smak, sinne och kropp kombineras för att ge er den ultimata träningsupplevelsen. Vare sig det är vår, sommar, höst eller vinter erbjuder vi varierande former av rörelse, energi och avkoppling. Och inte nog med det, våra träningsledare är några av landets mest eftertraktade profiler inom träning och hälsa.

Fyll era dagar med aktiviteter

Hos oss finns något för alla, oavsett vilken typ av träning ni föredrar. Ni kan välja att åka skidor i Järvsöbacken, träna på vårt fullt utrustade gym eller delta i våra ledarledda pass inom yoga, fys, dans, rörlighet och kondition. Under helgerna erbjuds ett flertal pass ledda av våra tränare och under skolloven finns det träning och aktiviteter för hela familjen. Ni kan också utmana er själva på vår klättervägg, utforska Kalvsjön, upptäcka våra nordiska djur i skogen eller leka och träna i vår gymnastiksal. För er som gillar utomhusaktiviteter har vi Camp Järvsös outdoor arena som erbjuder allt från grillplatser till vedeldad bastu och ett uppfriskande dopp i sjön.

Avsluta dagen med avkoppling

Efter en dag full av energi och träning är det viktigt att koppla av och återhämta sig. Camp Järvsö är beläget i en hälsingegård med anor från 1600-talet, som har renoverats för att skapa ett lugnt och avkopplande boende med alla bekvämligheter. Här kan ni verkligen slappna av och njuta av er tid tillsammans.

Mat för kropp och själ

På Camp Järvsö lägger vi stor vikt vid maten. Vår restaurang serverar vällagade måltider som både är goda och näringsrika. Vi använder gärna råvaror från Hälsingland och inspireras av det medelhavets kök för att skapa spännande smaker och kompositioner. Ni kommer garanterat att känna er både mätta och nöjda efter era måltider hos oss.

Mer information om er vistelse

När ni bokar ert dubbelrum ingår frukost och middag för två personer. Rummet är av standardkategori med egen dusch och toalett. Om ni har barn under 17 år kan de bo i befintliga sängar och delta i aktiviteterna utan extra kostnad. För att få ut det mesta av er vistelse rekommenderar vi att ni har med er träningskläder som passar efter säsong och väder. Glöm inte heller badkläder för att kunna njuta av vår bastu. Camp Järvsö är öppet året runt och förutom vårt breda grundprogram erbjuder vi även temahelger och evenemang där ni kan fördjupa er i specifika träningsformer. Pristillägg kan förekomma för vissa teman och event, så fråga gärna vid bokning.

Ge bort en present till någon speciell Vårt paket med övernattning, träningspass och måltider passar perfekt som present till någon som förtjänar att bli firad. Det kan vara till någon du håller kär på Alla hjärtans dag, till ett par som vill ha en romantisk helg tillsammans eller till någon som behöver lite egentid och avkoppling. Det är också en utmärkt present till hemester - när man vill njuta av en lyxig upplevelse utan att behöva resa långt.

Ta chansen att unna er en härlig träningresa i vackra Hälsingland. Hos oss på Camp Järvsö får ni både träna, andas och umgås i en unik miljö. Vi ser fram emot att välkomna er!