Unik tandemforsränning i Ducky
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Unik tandemforsränning i Ducky

I vår uppblåsbara tvåmanna-ducky kommer du och din partner att få uppleva en helt ny dimension av forsränning. Vi kallar det tandempaddling.

Pris: 945 kr

Vill du ha en adrenalinkick i forsen? Prova då tandemforsränning i Ducky Forsgrad 1-3! Denna spännande aktivitet passar både nybörjare och mer erfarna äventyrare. Våra erfarna guider kommer att vara med dig på hela resan för att se till att du har en säker och oförglömlig upplevelse.

Unik och våghalsig

Forsränning är en populär aktivitet som vanligtvis utförs i grupp. Men har du hört talas om ducky? Det är en variant av forsränning som endast utförs av två personer.

Äventyret börjar

Du kommer att få möjlighet att bemästra en tvåmannakanot och navigera genom forsens strömmande vatten. Var beredd på att bli blöt och utmanad när ni tar er an forsens utmaningar. Den uppblåsbara duckyn ger er en smidig och stabil färd, vilket gör det möjligt att hantera forsen på ett säkert sätt.

Erfarna guider vid din sida

Vi förstår att forsränning kan vara en utmanande aktivitet, särskilt om du är nybörjare. Men oroa dig inte, våra erfarna guider kommer att vara med dig på varje steg av äventyret. De kommer att ge dig en professionell introduktion till paddlingsteknik och säkerhetsåtgärder innan ni ger er ut på vattnet. Du kommer att vara i trygga händer under hela turen.

En vattenupplevelse utöver det vanliga

Att paddla Ducky är mer än bara forsränning. Det är en vattenupplevelse som tar dig närmare naturen och adrenalinet. Känslan av att bemästra forsens utmaningar och samtidigt njuta av den vackra omgivningen är något som kommer att bli ett minne för livet. Varje vågskum och varje paddeltag kommer att ge dig en kick av glädje och äventyr.

Förberedelse och utrustning

Innan du ger dig ut på äventyret finns det några saker du behöver veta. Först och främst måste vattenläget i forsen vara enligt Sjöfartsverkets norm för kommersiell forsränning. Detta är viktigt för din säkerhet och för att se till att vi kan erbjuda en optimal upplevelse.

När det gäller utrustningen behöver du inte bekymra dig. All nödvändig utrustning ingår i äventyret. Men vi rekommenderar att du tar med en varm tröja samt shorts eller badkläder för att vara bekväm under turen. Träningsskor som tål att bli blöta är också ett måste. För din säkerhet är gummistövlar, sandaler och att vara barfota inte tillåtet.

Planera din upplevelse

Tandemforsränning i Ducky Forsgrad 1-3 är tillgängligt från maj till september. Varje turer tar cirka 3 timmar, vilket ger dig gott om tid att utforska forsen och njuta av äventyret till fullo. Även om du utför tandempaddlingen med andra deltagare så kommer din upplevelse vara helt unik för dig. Du kommer att skapa minnen och band som varar för alltid.

Sammanfattning

Tandemforsränning i Ducky Forsgrad 1-3 är den perfekta aktiviteten för dig som vill ha en adrenalinkick i forsen. Med våra erfarna guider vid din sida kan du vara säker på att du får en spännande och oförglömlig upplevelse. Den uppblåsbara tvåmanna-duckyn ger dig möjlighet att bemästra forsens utmaningar och samtidigt njuta av den vackra naturen omkring dig. Kom ihåg att vattenläget i forsen måste vara enligt Sjöfartsverkets norm för kommersiell forsränning för att vi ska kunna erbjuda dig en säker och optimal upplevelse. Var redo att bli blöt och ha det roligt!