Upplev fartfylld RIB-safari för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev fartfylld RIB-safari för två

Häng med på en spektakulär tur och upplev Göteborgs fantastiska skärgård eller njut av en kanalrunda i Köpenhamn.

Pris: 2490 kr

Vad sägs om en adrenalinfylld upplevelse som tar dig på en resa genom natursköna områden och ger dig storslagna vyer? Det är en upplevelse som passar perfekt för både landkrabbor och sjöfolk!

Göteborg - Sälsafari

Turen startar i centrala Göteborg och tar dig med på en fartfylld resa förbi några av de mest kända platserna i skärgården. Du kommer att passera Älvsborgs fästning och segla söderut förbi platser som Styrsö, Donsö och Brännö brygga.

Men det är inte bara det vackra landskapet som gör denna tur till något speciellt. Innan ni når Vinga kommer ni att göra ett stopp för att titta på sälar i det yttre havsbandet. Det finns en mycket stor chans att ni får se sälar eftersom de trivs så bra i dessa vatten. Det är verkligen en spännande och naturskön upplevelse!

På Vinga kommer ni att göra ett strandhugg på en timme. Här har ni tid att utforska ön, ta en fika eller besöka det intressanta Taubemuséet. När ni väl är redo att fortsätta kommer ni att segla tillbaka mot Göteborg och avsluta turen på samma plats där ni började.

Malmö - Kanalrunda i Köpenhamn

Om du befinner dig i Malmö och vill ha en lika fartfylld upplevelse kan du följa med på en kanalrunda i Köpenhamn. Turen startar i Limhamn och tar dig med på en resa över öppet hav där ni passerar både Öresundsbron och Sveriges största vindkraftverk.

När ni väl har nått de danska farvattnen kommer ni att få se det spektakulära Flakfortet. Ni gör ett stopp här under en timme, vilket ger er gott om tid att utforska fästningen. Efter stoppet fortsätter ni västerut mot Middelgrundsfortet utanför Köpenhamn. När ni vänder tillbaka österut kommer ni att passera Turning Torso på vägen in mot centrala Malmö.

På Flakfortet finns det möjlighet att köpa fika för de som är sugna.

Mer information

För att delta i denna spännande upplevelse måste du vara minst 10 år gammal. Om du är under 18 år behöver du en målsmans tillstånd.

Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida kan tyvärr inte delta eftersom kroppen kan utsättas för starka påfrestningar under turen.

Vi rekommenderar att du klär dig bekvämt efter vädret. Du behöver inte oroa dig för utrustning då lån av overall, flytväst och all annan nödvändig utrustning ingår.

Denna aktivitet är inte väderkänslig, men rutten kan variera något beroende på väderleken. Upplevelsen är tillgänglig från april till oktober, men det kan variera mellan olika orter och beroende på väderförhållandena. Flest turer genomförs under sommarmånaderna.

Själva upplevelsen tar ca 3-4 timmar, inklusive en fikapaus. Ni kommer att vara omkring 10-12 passagerare i varje båt och ni kommer att dela upplevelsen med andra deltagare.

Passar till

Denna upplevelse är en av våra bästsäljare och passar perfekt som sommarupplevelse. Det är också en fantastisk julklapp till par eller som vårgåva till någon du tycker om. Upplevelsen är även lämplig att dela med barn över 12 år, så det kan vara ett bra julklappstips för barnfamiljer.

Om du letar efter en bröllopspresent eller presenter till jubilarer har vi också alternativ för dig. Det kan vara en perfekt present till ett par eller din partner. Om du vill dela upplevelsen med lite äldre barn, såsom tonåringar, så finns det också möjlighet att göra det.

Vi har ett brett utbud av presenter till olika tillfällen, oavsett om det är fars dag, födelsedagar eller annan speciell händelse. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta presenten för att överraska och glädja någon!