Upplev kräftfiske för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev kräftfiske för två

Det är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om fisket och samtidigt få vara med om en riktigt härlig naturupplevelse.

Pris: 1990 kr

Ta chansen att följa med på en oförglömlig kräftfisketur tillsammans med en erfaren fiskeguide. Här får du inte bara vara med och fiska, utan även delta aktivt i hela processen från att agna burarna till att dra upp dem och ta del av fångsten. Detta är en unik möjlighet att verkligen vara med och uppleva den spännande världen av kräftfiske.

Inledning vid kajen - en genomgång av dagens äventyr

Äventyret börjar vid kajen där ni samlas för en ingående genomgång av dagens kräftfisketur. Fiskeguiden kommer att dela med sig av sina kunskaper och ge er de tips och råd som behövs för att göra er fisketur till en framgång. Ni får även all nödvändig utrustning som behövs för att lyckas med kräftfisket.

En rolig och spännande aktivitet för alla

Fiske efter kräftor är inte bara spännande och utmanande, det är också en aktivitet som passar de flesta. Man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av fiske för att delta och det finns ingen åldersgräns.

Utforska de bästa fiskevattnen med en erfaren guide

Vår fiskeguide har års erfarenhet av kräftfiske och vet precis var de bästa fiskevattnen finns. Ni kan vara säkra på att ni kommer att ha stora chanser till en välfylld fångst. Att få dra upp burarna och se fångsten är en fantastisk känsla som ni sent kommer att glömma.

Utflykt till vackra Vinga - en extra bonus

Under turen kommer ni även att få möjlighet att besöka den vackra ön Vinga, som ligger längst ut i havet utanför Göteborg. Här kan ni njuta av den vackra naturen och kanske ta en promenad för att utforska ön ytterligare. Detta är en extra bonus som gör upplevelsen ännu mer komplett och minnesvärd.

Avslutning - dela fångsten och njut av den egna skörden

När ni återvänder till hamnen efter er spännande fisketur kommer ni att få dela fångsten med resten av gruppen. Det finns inget godare än smaken av färska och egenfångade kräftor. Det är verkligen något som ni sent kommer att glömma.

Upplevelsen passar alla - ingen tidigare erfarenhet krävs

För att delta i denna fisketur krävs ingen tidigare erfarenhet av fiske. Det spelar heller ingen roll vilken ålder man har, alla är välkomna att vara med. Fiskeguiden kommer att finnas där för att hjälpa till och ge råd och tips under hela turen.

All nödvändig utrustning ingår

För att göra er fisketur så smidig som möjligt har vi sett till att all nödvändig utrustning ingår i priset. Ni behöver inte själva tänka på att ta med er fiskeredskap eller dylikt, utan kan istället fokusera helt på att njuta av fisket och upplevelsen.

Kläder och skor efter väder

Det är viktigt att ni klär er efter vädret när ni ska delta i denna fisketur. Se till att ha kläder och skor som är anpassade för att vara utomhus under flera timmar. Det kan vara bra att ha med sig regnkläder om vädret skulle visa sig vara ostadigt.

Tillgänglighet och tidsåtgång

Denna kräftfisketur erbjuds från april till juli och tar cirka 2-3 timmar för att genomföra. Det är en perfekt aktivitet att planera in under sommarmånaderna när vädret är som bäst.

Passar perfekt till par eller vänner

Denna upplevelse är perfekt att ge bort som present till någon du tycker om eller att uppleva tillsammans med din partner eller en vän. Att fiska kräftor tillsammans är en aktivitet som skapar minnen och ger er möjlighet att umgås på ett annorlunda och spännande sätt.

Ta chansen att vara med på en oförglömlig kräftfisketur och uppleva den spänning och glädje som kommer med att vara en del av fångsten. Boka idag och se fram emot en härlig naturupplevelse tillsammans med en erfaren guide vid er sida.