Upplev ost- och ölprovning för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev ost- och ölprovning för två

Våra provningsledare kommer att dela med sig av sin kunskap och ge dig en guidad tur i både öl- och ostvärlden.

Pris: 1190 kr

Ost och vin är en klassisk kombination som de flesta känner till, men vad sägs om att utforska något helt nytt? Ost och öl kan faktiskt vara en spännande och oväntad kombination. Våra expertprovningsledare kommer att guida dig genom en smakresa där du får lära dig mer om olika sorters öl och ost, och framför allt, hur de bäst matchar varandra.

Kom och upplev en trevlig och lärorik kväll

Det finns något magiskt med kombinationen av ostens sälta och ölens beska. Det är en harmoni som ger en härlig smakupplevelse. På vår provning får du möjlighet att utforska denna kombination och upptäcka nya smaker tillsammans med likasinnade ost- och ölälskare.

Var förberedd på nya smakupplevelser

Att dricka alkohol före provningen kan trubba av dina sinnen och göra att du inte kan njuta fullt ut av de fantastiska smaker som väntar på dig. Därför rekommenderar vi att du undviker alkohol innan provningen för att få ut det mesta av upplevelsen. Vi ber också vänligen att du undviker starka parfymer, då dofter kan påverka upplevelsen för både dig och dina medprovare.

Ta med en vän och boka er plats nu!

Våra provningar är populära och platserna fylls snabbt upp, så se till att boka er plats i tid. Upplevelsen är perfekt att dela med en vän eller nära och kära, så kom och njut av en trevlig kväll tillsammans.

Mer information

Här nedan hittar du mer detaljerad information om vår ost- och ölprovning:

Viktigt att tänka på

  • Rekommendationen är att undvika alkohol före provningen för att få ut det mesta av smakupplevelsen.
  • Starka parfymer kan påverka din egen upplevelse samt störa andra deltagares upplevelser, var snäll och undvik användning av starka parfymer.

Åldersgräns

Åldersgränsen för att delta i våra provningar är 18 år, förutom i Göteborg där åldersgränsen är 20 år. Vi ber dig att respektera denna åldersgräns vid bokning av din upplevelse.

Tillgänglighet

Vi erbjuder ost- och ölprovningar på utvalda datum mellan augusti och maj. Fredagar och lördagar är populära val, så se till att boka i god tid för att säkra din plats.

Tidsåtgång

Provningen tar cirka 1,5 - 2 timmar, så var beredd på att spendera en trevlig kväll i sällskap av andra ost- och ölälskare.

Deltagare

Upplevelsen är för två personer och genomförs i grupp. Det är en utmärkt anledning att ta med en vän eller nära och kära för att dela denna unika smakupplevelse tillsammans.

Passar till alla tillfällen

Våra ost- och ölprovningar är en populär present både till dig själv och till någon annan. Oavsett om du letar efter en rolig aktivitet att göra med din partner, en perfekt överraskning till en vän eller en unik julklapp till brorsan, så kommer en ost- och ölprovning att vara en upplevelse som garanterat kommer att imponera.

Boka din plats nu och se fram emot en smakexplosion

Vi ser fram emot att välkomna dig till en av våra spännande ost- och ölprovningar. Se till att boka din plats i tid och förbered dig på en trevlig och lärorik kväll där du kommer att upptäcka nya smaker och fascineras av kombinationen av ost och öl. Kom ihåg att ta med en vän eller någon som du håller kär för att dela denna fantastiska upplevelse tillsammans. Välkommen till ett äventyr för dina smaklökar!