Upplev Rom- & chokladprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev Rom- & chokladprovning

Med vår upplevelse får du mer än bara en provning – du får en minnesvärd kväll som du sent ska glömma!

Pris: 595 kr

Oförglömlig kväll

Under provningen kommer du att få prova utvald lagrad rom som har valts med omsorg för att passa perfekt till den högkvalitativa chokladen. Smakerna av rom och choklad kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt och ger dig en oförglömlig kväll.

Utforska chokladens värld

Du kommer att få prova olika sorters choklad av högsta kvalitet, där varje bit berättar sin egen historia. Du kommer att lära dig om kakaons historia och hur detta lilla frö har blivit en av världens mest eftertraktade råvaror.

Savoury Rom

Som en del av upplevelsen får du möjlighet att prova några av de mest välsmakande romsorterna. Vår sommelier har noga utvalt dessa för att ge dig den perfekta kombinationen med chokladen.

Unik och minnesvärd kväll

Kvällen kommer att vara full av njutning och lärande, men också en unik möjlighet att prova något annorlunda. Och det är inte bara chokladen och rommen som gör denna kväll speciell – vår sommelier kommer att guida dig genom smakresan med sin expertis och passion för ämnena.

Viktigt att tänka på

För att få ut det mesta av din upplevelse är det rekommenderat att undvika alkohol före provningen. Detta för att du ska ha alla dina sinnen på topp och kunna njuta av smakerna fullt ut.

Åldersgränsen för denna upplevelse är 20 år, och vi ber våra deltagare att undvika starka parfymer under provningen.

Tillgängliga datum

Provningskvällar arrangeras på utvalda datum mellan september-maj, och tidsåtgången är cirka 1,5 timmar. Du kommer att delta tillsammans med andra som vill utforska chokladens och rommens värld.

Vi har också 1 års giltighet och fri bytesrätt på våra upplevelser. Så varför inte ge bort denna upplevelse som en present till någon som förtjänar det?

Denna upplevelse är perfekt för dig som vill utforska chokladens och rommens värld och prova något annorlunda. Ge bort den som en present eller skäm bort dig själv med en minnesvärd kväll!