Upplev spänningen med Flyboard
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev spänningen med Flyboard

varför inte utmana dig själv genom att flyga högt upp i luften, känna adrenalinet pumpa genom kroppen och se världen från ett helt nytt perspektiv?

Pris: 1695 kr

Välkommen till en av de mest adrenalinfyllda och spektakulära vattensportupplevelserna någonsin! Med Flyboard kan du uppnå det omöjliga och flyga upp till 9 meter över vattnet som en äkta fågel. Dyk sedan ner i djupet och glid fram som en elegant delfin. Det här är vattensport när den är som bäst!

Låt drömmarna bli verklighet

Har du någonsin drömt om att kunna flyga fritt som en fågel eller röra dig obehindrat i vattnet som en delfin? Nu är chansen här att förverkliga dina drömmar med Flyboard. Denna spektakulära upplevelse ger dig möjlighet att uppleva en helt ny värld av frihet och spännande äventyr.

Professionella instruktörer guidar dig till perfektion

Innan du ger dig ut på vattnet kommer du att välkomnas av våra professionella instruktörer, som säkerställer att du är korrekt utrustad för din Flyboard-upplevelse. Efter en kort teoretisk genomgång är du redo att ge dig ut på sjön och utforska Flyboardens möjligheter.

Att köra en Flyboard kan vara lika spännande som att lära sig gå på nytt. I början kan det kännas ovant och lite vingligt, men med hjälp av din personliga instruktör kommer du snabbt att öva upp din balans och bli ett proffs på Flyboard. Normalt sett tar det bara några minuter innan du behärskar tekniken och kan börja njuta av friheten som Flyboard ger dig.

Upplev friheten - flyg, dyk och lek!

När du väl har lärt dig grunderna och känt den obegränsade känslan av att sväva över vattenytan, finns det ingen hejd på vad du kan utforska med Flyboard. Låt fantasin flöda och testa att dyka ner under vattnet för att upptäcka den undervattensvärld som annars är otillgänglig för oss människor.

Vem kan delta?

Flyboard-upplevelsen är tillgänglig för alla äventyrslystna personer över 18 år. Om du är 15 år kan du också delta med godkännande från en målsman. För att garantera den högsta säkerhetsnivån är det även viktigt att du är nykter under aktiviteten.

Allt du behöver veta inför Flyboard-upplevelsen

Innan du ger dig ut på Flyboard-äventyret finns det några viktiga saker du bör vara medveten om:

  • Kläder: Vi rekommenderar att du bär badkläder och tar med en handduk för att kunna torka av dig efter aktiviteten. Om du inte har egen våtdräkt kan du låna en på plats.

  • Väder: Flyboard-upplevelsen kan ställas in vid åskväder, men är inte känslig för regn. Det spelar ingen roll vilken vattentemperatur det är eftersom du kommer att vara skyddad av våtdräkten.

  • Tillgänglighet: Flyboard-upplevelsen erbjuds endast under utvalda datum mellan juni och september, så se till att boka din upplevelse i god tid.

  • Tidsåtgång: Den totala varaktigheten för Flyboard-upplevelsen är ca 45 minuter, varav du får njuta av 30 minuter av egen körning på vattnet.

  • Deltagare: Upplevelsen är avsedd för en deltagare åt gången, som får en personlig instruktör för att ge bästa möjliga upplevelse.

  • Åskådare: Är du inte redo att själv testa Flyboard? Oroa dig inte! Du kan ta med dig åskådare som kan följa din spännande resa från närliggande brygga eller strand.

Köp din Flyboard-upplevelse idag!

Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och ge dig själv eller någon du tycker om en oförglömlig upplevelse med Flyboard. Med våra fantastiska sommarerbjudanden, roliga julklappar och säsongsspecifika upplevelser finns det något för alla. Oavsett om du vill överraska din bror, flickvän, pojkvän eller ge barnen en oförglömlig födelsedagspresent, är Flyboard-upplevelsen perfekt för alla tillfällen. Boka idag och förvandla drömmarna till verklighet!