Upplev spänningen på One Wheel
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upplev spänningen på One Wheel

One Wheel har snabbt väckt uppmärksamheten hos internationella trendsetters och erbjuder en kraftfull streetsurf-maskin som garanterat ger dig en grym känsla av coolhet.

Pris: 345 kr

Sätt igång adrenalinpumparna, för nu kan du prova på det senaste inom skateboarding - One Wheel! Med enastående prestanda och smidighet tar detta elektriska skateboard dig fram överallt, oavsett om det är grusvägar, skogsstigar eller utmanande hinder. Glöm Kickbike och ge dig själv chansen att uppleva en helt ny nivå av fartfylld och häftig underhållning.

Användarvänligt och enkelt att behärska

Låt oss beskriva One Wheel lite närmare. Detta fantastiska skateboard balanserar elegant runt ett hjul och ger dig fullständig frihet att utforska din omgivning på ett sätt du aldrig upplevt tidigare. Att behärska brädan är enklare än du tror. Genom att luta dig framåt startar eller ökar du farten, medan en lätt bakåtlutning gör att du bromsar eller saktar ner. Inga krångliga knappar eller kontroller här inte! One Wheel är byggt för att göra ditt äventyr så smidigt och intuitivt som möjligt.

Utforska världen på denna grymma bräda

One Wheel är utformad för att ta dig över alla typer av terräng. Oavsett om du kör på vanlig asfalt, genom naturen, över kullersten eller på gräsmattor, kommer denna bräda att leverera. Så ta på dig kepsen, vänd den bak och fram för att verkligen visa att du är redo för en äventyrlig upplevelse som lämnar ett avtryck. Prova på One Wheel och öppna upp en helt ny värld av spänning och möjligheter.

Varför ska du prova på One Wheel?

 • Känner du att vanlig skateboarding är för passé? Låt oss introducera One Wheel - det senaste inom hjulbaserade äventyr!
 • Ge dig själv friheten att utforska alla typer av terräng - denna bräda tar dig överallt, från asfalt till grusvägar och till och med kullersten.
 • One Wheel är enkel att behärska - ingen tidigare erfarenhet krävs! Bara luta dig framåt för att komma igång och luta dig bakåt för att bromsa.
 • Upptäck en ny nivå av körglädje och coolhet - influencers över hela världen har redan hakat på trenden och nu är det din tur att prova själv!
 • Vad väntar du på? Börja din resa mot äventyr och spänning idag med One Wheel!

Gör dig redo att uppleva äventyr utan gränser

One Wheel är inte bara en skateboard - det är en portal till nya platser, nya möjligheter och en ny nivå av spänning. Med One Wheel får du chansen att utforska din omgivning på ett sätt som är lika bekvämt som det är underhållande. Och det bästa av allt? Ingen tidigare erfarenhet krävs! Så oavsett om du är en nybörjare på skateboard eller har åkt bräda i flera år, kan du snabbt och enkelt behärska One Wheel och låta äventyret börja.

Enkel hantering för maximal glädje

One Wheel är utformad med tanke på användarvänlighet och enkel hantering. Bara luta dig framåt och du kommer att känna hur brädan reagerar, accelererar och tar dig mot nya horisonter. Medan du flyger fram över asfalt eller grusvägar kommer du att upptäcka en helt ny frihetskänsla som bara en elektrisk skateboard kan erbjuda. Och när det är dags att sakta ner, behöver du bara luta dig lite bakåt, så bromsningen blir smidig och kontrollerad. One Wheel är helt enkelt en njutning att köra!

Utforska världen runt omkring dig

Med One Wheel kan du inte bara åka längs stadsgator och trottoarer - du kan utforska hela världen runt omkring dig. Oavsett om du vill ta en tur genom det vackra landskapet på landet, upptäcka nya stigar i skogen eller till och med ge dig ut på kluriga hinderbanor för en extra utmaning, så är One Wheel redo att ge dig en oförglömlig upplevelse. Den avancerade tekniken bakom brädan gör det möjligt för dig att ta dig fram på nästan vilken terräng som helst, från gräs till sten, med lätthet och stil.

Information om One Wheel upplevelsen

 • Kläder efter väder: Se till att klä dig bekvämt och anpassa dig efter vädret innan du ger dig ut på ditt äventyr.
 • Tillgänglighet året runt: Oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter kan du utforska världen runtomkring dig med One Wheel.
 • Tidsåtgång: Räkna med att spendera minst 30 minuter på din One Wheel upplevelse. Du kommer snart märka hur tiden flyger iväg när du har roligt!
 • En fantastisk upplevelse för en person: Koppla bort vardagen och unna dig själv en stunds ren glädje och spänning på One Wheel.
 • Giltighet i ett helt år: Du har gott om tid att planera in din One Wheel upplevelse, eftersom värdebeviset har en giltighet på ett helt år.
 • Flexibilitet med fri bytesrätt: Om du skulle behöva ändra dina planer kan du vara lugn. Du har möjlighet att byta ut din One Wheel upplevelse mot en annan inom ett år.

Släpp lös ditt inre barn och ge en unik julklapp under 500 kr

Förvandla denna jul till något extra speciellt genom att ge bort en One Wheel upplevelse till ett barn i ditt liv. Varför fastna för traditionella julklappar när du kan ge något unikt och minnesvärt? Gå bortom det förutsägbara och ge bort en äventyrlig present som kommer att få ögonen att lysa upp. En spännande och fartfylld One Wheel upplevelse är en julklapp som inte kommer att glömmas bort i första taget!

Så vad väntar du på? Ge dig själv eller någon du bryr dig om chansen att uppleva den ultimata spänningen på hjul. Prova på One Wheel idag och släpp lös ditt inre barn! Vem vet, du kanske hittar en ny passion eller hobby som kommer att följa dig långt bortom den här unika upplevelsen. Så tveka inte längre, beställ din One Wheel upplevelse idag och gör dig redo att åka iväg på det mest fantastiska äventyret på hjul!