Uppnå dina drömmar med läppförstoring
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Uppnå dina drömmar med läppförstoring

Nu kan du framhäva dina perfekta läppar eller dina vackraste karaktärsdrag med en beprövad fillerbehandling.

Pris: 3595 kr

Med åren kan vi alla uppleva att våra läppar och hud förlorar sin volym och spänst. Men varför låta åldern begränsa ditt utseende?

Skräddarsydd läppförstoring med fillers

Läppar har alltid varit i fokus när det kommer till skönhet! Och vi strävar alla efter att ha stora och fylliga läppar. Men det är också viktigt att volymen är jämn och att konturerna ser naturliga ut. Med åldern förändras dock läpparna och huden, vilket leder till att linjer och rynkor blir mer synliga. Anledningen till detta är att kroppens naturliga hyaluronsyra minskar med åren.

Men oroa dig inte! Med vår fillerbehandling, som använder sig av fräsch hyaluronsyra, kan du ge dina läppar och ansikte ny kontur, volym och spänst. Våra legitimerade och certifierade behandlare kommer att konsultera med dig för att bestämma vilket område som bäst passar dina behov och önskemål. Kanske behöver dina läppar mer volym eller kontur? Eller är det kanske dags att ta bort bekymmersrynkan mellan ögonbrynen eller forma om hakan? Oavsett vad du önskar kan våra godkända märken, som Restylane och Juvéderm, ge dig ett fantastiskt resultat som ser naturligt ut.

Unna dig själv eller en vän denna lyxiga skönhetserfarenhet

Ge dig själv eller någon annan gåvan att få fram de bästa ansiktsdragen och förbättra utseendet med denna vårdande skönhetsbehandling. Vår fillerbehandling är den perfekta presenten till dig själv eller någon annan som förtjänar det. Varför inte överraska din vän med detta unika erbjudande?

Viktig information innan behandlingen

För att garantera din säkerhet och att behandlingen ger de bästa resultaten finns det några viktiga saker att tänka på. Åldersgränsen för behandlingen är 18 år och endast fullt friska personer kan genomgå den. Om du är gravid, ammar eller har någon form av infektion, inflammation eller acne i behandlingsområdet kommer du tyvärr inte kunna genomföra injektionen. Det är viktigt att du diskuterar eventuella tidigare behandlingar och sjukdomar med din behandlare under rådgivningssamtalet innan injektionen genomförs.

Efter behandlingen

Som med alla kosmetiska ingrepp kan det finnas vissa bieffekter efter behandlingen. Svullnad, rodnad och blåmärken kan förekomma i det behandlade området. Men oroa dig inte, dessa reaktioner försvinner vanligtvis inom 2-7 dagar och du kommer att se fantastiska resultat. Effekten av behandlingen varar upp till ett år, beroende på vilket material som används och vilket område som behandlas.

Tillgängligt året runt

Vår fillerbehandling finns tillgänglig året runt för att passa dina behov och önskemål. Behandlingen tar totalt ca 45 minuter, inklusive konsultation, hälsogenomgång och före- och efterbilder. En lokal bedövningskräm ingår i behandlingen för att minimera eventuell smärta. Om du behöver ytterligare bedövning kan du köpa detta på plats.

Uppnå din drömlook idag!

Nu är det dags att ta steget mot dina drömars utseende. Ge dig själv eller någon annan gåvan av en fillerbehandling som kommer att lyfta fram de bästa ansiktsdragen och ge positiva effekter för utseendet. Boka din behandling idag och upplev skillnaden du förtjänar!