Upptäck Champagneprovning för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upptäck Champagneprovning för två

Vår kunniga provningsledare kommer att guida dig genom alla de olika aspekterna av champagneprocessen och upptäcka de små detaljerna som gör varje sort unik.

Pris: 1190 kr

Upptäck Champagnens Hemligheter - en unik provning för alla bubbelälskare!

Är du en av de många som älskar champagnens gyllene bubblor, men som egentligen inte vet hur mycket du faktiskt kan om denna himmelska dryck? Då är det hög tid att lära dig allt om dess fascinerande historia, druvsorter, jordmån, klimat, blandningar, jäsningsprocesser och lagring. Oavsett om du är nyfiken på att lära dig mer om bubblornas ursprung eller om du redan är en självutnämnd champagne-proffs, kommer denna provning att ge dig insikter och erfarenheter som du sent kommer att glömma.

Du kommer också att ha möjlighet att smaka på flera olika sorter och jämföra skillnader och likheter - allt medan du lär dig mer om den underbara världen av champagne. Och som en extra bonus kommer vi även att testa ett mousserande vin och jämföra dess smak med den äkta varan.

Vi erbjuder även en Champagneprovning 2.0 för två personer, vilket är den perfekta presenten för alla som älskar bubblorna.

Känn dofterna och smakerna av champagnens rika historia

Vår Champagneprovning är mer än bara en provning - det är en resa genom tiden, där du får upptäcka de olika dofterna och smakerna som definierar varje sort. Det här är en chans att lära sig om hur champagnen framställs, vilket ger dig en djupare uppskattning av drycken och dess betydelse i vår kultur.

Vi rekommenderar att du inte dricker alkohol före provningen eftersom det kan hindra dina sinnen från att uppfatta nyanserna i champagnen. Vi ber också våra gäster att undvika starka parfymer på provningen. Åldersgränsen är 18 år (i Göteborg är gränsen 20 år). Provningarna sker vanligtvis en gång i månaden på kvällstid mellan augusti och maj och tar cirka 1,5-2 timmar. Du kommer att delta i en grupp med andra champagne-entusiaster och vår provningsledare kommer att vägleda dig genom hela upplevelsen.

Köp din Champagneprovning idag

Våra Champagneprovningar passar perfekt för alla tillfällen - från en romantisk dejt med din käresta till en festlig kväll med vänner eller en speciell present till en nära och kär person.

Passar till alla tillfällen

Våra Champagneprovningar är perfekta för alla tillfällen och passar lika bra som en julklapp till din partner, en present till mamma eller syster eller som en student- eller bröllopspresent. Det är en upplevelse som verkligen kommer att skapa minnen för livet.

Oavsett om du är en nybörjare eller en champagne-proffs, så är detta en provning som du inte vill missa. Njut av härliga smaker och upptäck det som gör champagnen så unik. Köp din Champagneprovning idag och upplev bubblornas magi!