Upptäck Järvsö Bergscykelpark för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upptäck Järvsö Bergscykelpark för två

Med vårt heldags liftkort och all nödvändig utrustning får du en dag fylld av spänning och äventyr.

Pris: 2690 kr

Ta del av vårt exklusiva erbjudande för en oförglömlig sommarsemester i de vackra svenska fjällen! Läs vidare för att upptäcka varför Järvsö är den perfekta platsen för downhillcykling och varför vårt paket är det bästa alternativet för dig.

En cykelpark byggd för äventyr

Blicka ut över de majestätiska Hälsingeskogarna och njut av den hisnande utsikten över Ljusnan från toppen av Järvsöbacken, belägen hela 370 meter över havet. Här finns en av Sveriges mest välbyggda cykelparker, redo att ge dig den bästa cykelupplevelsen på svenska fjällen. Ge dig själv möjligheten att känna adrenalinet pumpa när du pekar ned styret och ger dig ut på någon av de välgjorda lederna. Det här är verkligen det absolut roligaste sättet att utforska den underbara svenska naturen på sommaren.

Allt du behöver för en lyckad dag

Vi vill se till att din upplevelse hos oss blir så bekväm och minnesvärd som möjligt. Därför börjar dagen i vår shop där vår erfarna personal finns där för att hjälpa dig att välja rätt utrustning för din dag på berget. Med vårt paket får du allt du behöver för en heldag fylld med spänning och äventyr. Och med den inkluderade introduktionskursen JBP 100 kan även nybörjare känna sig trygga på cykeln, eftersom våra certifierade coacher ger dig de grundläggande kunskaperna för downhillcykling. Denna kurs kommer definitivt göra din cykling både säkrare och roligare.

En variation av möjligheter

Upptäck alla de fantastiska möjligheter som våra preparerade leder erbjuder. I Järvsö finns hela 20 leder att välja mellan, från gröna leder perfekta för nybörjaren till svarta leder som kommer utmana även de mest erfarna cyklisterna. Varje åk har något nytt att erbjuda, oavsett om du föredrar maskinbyggda leder med bankade velodromkurvor eller smala stigar med stenar och rötter. Här finns även broar, drops, hopp, klippor och andra intressanta features som kommer få ditt hjärta att slå snabbare. Som nybörjare kommer du definitivt upptäcka hur otroligt kul det är att cykla downhill här i Järvsö.

Ett sommaräventyr du inte vill missa

Känn den härliga vinden i ansiktet medan du susar ner för berget och låt din inre cyklist få utlopp för allt den har att ge. Vid Järvsöbacken kan du verkligen uppleva ett riktigt sommaräventyr som du sent kommer att glömma. Vi välkomnar dig till en plats där spänningen aldrig tar slut och där äventyret väntar runt varje hörn. Kom och upptäck varför svenska fjällen är det bästa resmålet för en fantastisk sommarsemester med Live it!

Mer information

Viktig information

  • Rekommenderad åldersgräns: 10 år och längd 140cm
  • Kostnadseliminering vid eventuell skada på cykeln ingår

Utrustning

Utrustning som ingår i vårt paket:

  • Fullfacehjälm
  • Överkroppsskydd
  • Benskydd
  • Handskar
  • Glasögon
  • Överdragströja

Vi rekommenderar att du klär dig i oömma kläder för att vara bekväm under cyklingen. Långbyxor och långärmad tröja är att föredra, samt skor med platt sula för bästa grepp (löparskor fungerar utmärkt). Du har möjlighet att ha skydden över dina kläder för att skydda dem.

Tillgänglighet

Du kan njuta av denna upplevelse från maj till oktober. Liftarna har öppet mellan kl.10:00 - 16:00, vilket ger dig gott om tid att njuta av cyklingen så mycket du vill och orkar.

Deltagare

Det här paketet är för två personer, vilket betyder att du kan njuta av detta äventyr tillsammans med en vän eller familjemedlem.

Annan information

I närheten av backen finns det även möjlighet att bo på ett hotell samt äta på en restaurang.

Passar till

Denna otroliga sommarupplevelse är perfekt för alla som älskar äventyr och spänning. Oavsett om du letar efter en present till någon som fyller 20 år eller om du helt enkelt vill ha ett tips på vad du kan göra under din hemester, är detta paket det perfekta valet för dig.