Upptäck känslan att flyga ett stridsflygplan
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upptäck känslan att flyga ett stridsflygplan

Sätt dig fast, förbered dig på att göra loopar, rolls och deltaflygning – allt för att ge dig en autentisk känsla av att vara en riktig stridspilot.

Pris: 1495 kr

Välkommen till den ultimata stridsflygupplevelsen! Här får du vara med om en dag som stridspilot på vår toppmoderna stridsflygskola. Upplev spänningen och adrenalinkicken när du provspakar Svenska flygvapnets AJS 37 Viggen VR Motion Simulator med det imponerande 3-axlade rörelsesystemet. Denna unika upplevelse ger dig verkligen the need for speed!

Upplevelsen börjar i teorisalen

Din dag som stridspilot inleds med en introduktion i vår teorisal. Här kommer du att få ditt eget callsign och en genomgång över dagens flygövningar och uppdrag. Vår erfarna instruktör kommer att ge dig all den information du behöver för att bli en framgångsrik pilot för dagen.

Ta plats bakom spakarna i din egen AJS 37 Viggen flygsimulator

Nu är det dags att sätta dig bakom spakarna i din egen AJS 37 Viggen flygsimulator. Som en del av en grupp under ledning av en erfaren pilot kommer du att få utföra en rad imponerande flygmanövrar.

Bekämpa fientliga styrkor i ett spännande uppdrag

Efter att ha bemästrat de grundläggande flygmanövrarna är det dags att ta på dig rollen som en riktig krigsflygare. Du och din grupp kommer att utföra ett spännande uppdrag där ni tillsammans bekämpar fientliga styrkor. Sätt era färdigheter och strategier på prov när ni går in i stridens hetta.

Avslutning med debriefing

När uppdraget är avklarat är det dags att gå ned för landning och genomföra en avslutande debriefing. Här får du feedback och utvärdering av din flygning och ditt uppdrag. Vår instruktör kommer att dela med sig av sina erfarenheter och ge dig värdefulla tips för framtiden.

Fyra avancerade simulatorer för en realistisk upplevelse

Våra simulatorer är av absolut toppkvalitet. Vi använder oss av fyra AJS 37-Motion-VR-Simulatorer med ett imponerande 3-axlat motionsystem som ger dig en verklighetstrogen känsla under flygningen. Med hjälp av telemetri, virtual reality, realistiska flygkontroller och ett bass shaker ljudsystem får du en helt unik upplevelse som kommer att skaka om dig bokstavligt talat.

Information att ha i åtanke

  • Upplevelsen kräver att deltagare är nyktra.
  • Åldersgränsen är 15 år.
  • Klädseln ska vara bekväm och vanlig.
  • Flygoveraller tillhandahålls på plats.
  • Upplevelsen sker inomhus och påverkas inte av vädret.

Tidsåtgång och deltagare

Totalt tar upplevelsen cirka 2 timmar, varav mer än 60 minuter ägnas åt flygning i simulatorn. Du deltar i en grupp tillsammans med andra entusiaster under ledning av vår erfarna pilot. Varje deltagare har även möjlighet att ta med sig tre åskådare som kan följa upplevelsen från åskådarplatser.

Passar till

Denna upplevelse är en perfekt present till pappa eller för er som vill göra något spännande tillsammans. Ta chansen att uppleva stridspilotens adrenalinpumpande värld och skapa minnen för livet.