Upptäck magin på Fotografiska
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Upptäck magin på Fotografiska

Vår samling av verk från världens främsta fotografer kommer att öppna upp en helt ny värld av skönhet, spänning och känslor.

Pris: 245 kr

Välkommen till Fotografiska, en sagolik mötesplats för kreativa själar och konstentusiaster.

Här väntar en oförglömlig resa genom 5500 kvadratmeter av fotografiska mästerverk och inspirerande utställningar. Vi är stolta över att vara en av Stockholms mest älskade sevärdheter och erbjuder en upplevelse som lämnar dig förundrad och fascinerad.

En plats där konst möter fotografi

Fotografiska är mycket mer än bara ett museum. Det är en plats där konstnärliga visioner blir verklighet och där varje utställning tar dig med på en emotionell resa.

En samlingsplats för legender och nya stjärnskott

Vi är stolta över att ha hyllat legendariska fotografer som Annie Leibovitz, David LaChapelle och Nick Brandt. Deras verk har fångat global uppmärksamhet och berört miljontals människors hjärtan. Men vi strävar alltid efter att vara en plattform för nya och spännande talanger.

Våra utställningar är inte bara en hyllning till det förflutna, utan även en möjlighet för framtidens fotografer att lysa upp världens scen. Genom att visa verk av talangfulla namn som Helena Blomqvist, Klara Källström och Johan Wik ger vi en plattform för dessa konstnärers talanger att blomstra.

Njut av en visuell symfoni med spektakulär utsikt

Vår magnifika byggnad på Stadsgårdskajen erbjuder en oslagbar vy över Stockholms inlopp. Förbered dig på att bli trollbunden av den unika kombinationen av fotografi och arkitektur.

Anrika lokaler rymmer inte bara utställningar utan även vårt välkända bistro och vår prisbelönta restaurang. Njut av en gästfri atmosfär och bli överraskad av kulinariska kreationer som är lika vackra som konsten själv. Och allt detta med en spektakulär utsikt över staden.

Planera ditt besök på Fotografiska

För att säkerställa att du får en smidig och anpassad upplevelse, rekommenderar vi att du förbokar ditt besök hos oss. På så sätt kan du vara säker på att du inte missar något av det spännande som väntar dig.

Ta dig tid att upptäcka varje utställning i din egen takt och släpp lös din kreativitet genom att låta konsten inspirera dig. Vi är öppna året runt enligt våra muséets öppettider, så du har gott om tid att njuta av allt som Fotografiska har att erbjuda.

Gör ditt besök ännu mer minnesvärt

När du kommer till Fotografiska, se till att ge dig själv lite extra tid för att njuta av våra fantastiska faciliteter. Runda av ditt besök med en avkopplande stund i vår elegant inredda bar, vår mysiga bistro eller ännu bättre - vår prisbelönta restaurang. Oavsett vilket alternativ du väljer, kan du vara säker på en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Perfekt present för olika tillfällen

Oavsett om du letar efter en present till din pojkvän, pappa eller en kär vän, har vi det perfekta alternativet för dig. Ge bort en upplevelse som är lika unik som mottagaren själv. Med vårt breda utbud av presenter kan du välja något som passar varje tillfälle - från födelsedagar och julklappar till Alla hjärtans dag och fars dag.

Skapa minnen tillsammans

Varför inte ge bort en upplevelse för två? Ta med din partner, vän eller familjemedlem och skapa minnen som varar för evigt. Fotografiska är den perfekta platsen att dela med någon speciell och skapa gemensamma upplevelser som kommer att fortsätta inspirera och fascinera er båda.

Avslutningsvis...

Välkommen till Fotografiska - en plats där fotografi blir till konst och där varje uttryck berör din själ. Utforska vår magnifika samling av fotografier och upptäck glädjen och spänningen i denna konstform. Vår unika atmosfär, fantastiska utsikt och enastående utställningar väntar på att förvandla din upplevelse till något alldeles extra.