Vinprovning - En smakrik värld
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Vinprovning - En smakrik värld

Vår sommelier kommer att guida dig genom de olika elementen som påverkar vinets smak och komposition.

Pris: 595 kr

Vill du fördjupa dina kunskaper om vin samtidigt som du har en underhållande och lärorik kväll? Då har vi den perfekta upplevelsen för dig! Häng med på en resa i vinets tecken med en erfaren sommelier som din reseguide. Oavsett om du är nybörjare eller redan har en grundläggande förståelse för vin, kommer du att lära dig att prova och uppskatta vin på ett inspirerande sätt genom våra spännande vinprovningar.

Lär dig konsten att prova och bedöma vin

Under ledning av vår kunniga provningsledare kommer du att utforska de olika stegen i vinprovningens konst. Från det visuella intrycket av vinet till dess doft och smak, kommer du att lära dig att identifiera och förstå de olika karaktärsdragen hos olika druvsorter och vintyper.

Välj mellan flera spännande teman

För att göra din upplevelse ännu mer personlig och intressant erbjuder vi flera olika teman att välja mellan. Varför inte utforska viner från olika regioner eller jämföra olika druvsorter? Eller så kan du välja att fokusera på specifika vinstilar, som röda eller vita viner. Oavsett vilket tema du väljer så kommer du att få en unik och fascinerande inblick i vinets värld.

Perfekt för alla - inga förkunskaper krävs

Det spelar ingen roll om du är en erfaren vinprovare eller om du aldrig har provat vin tidigare. Våra provningar är designade för att passa alla nivåer av kunskaper och intresse. Vi tar hand om allt det tekniska och guidar dig igenom hela processen på ett pedagogiskt och underhållande sätt. Så oavsett om du är nybörjare eller redan har en passion för vin, kommer du att lära dig något nytt och få nya dimensioner till ditt vinintresse.

Viktig information för din provningsupplevelse

För att du ska få ut mesta möjliga av din provningsupplevelse finns det några viktiga detaljer att ha i åtanke:

  • Rekommendation: Vi rekommenderar att du undviker att dricka alkohol innan provningen, eftersom det kan påverka dina sinnen. Vi vill att du ska vara fullt närvarande och kunna njuta av smakerna och dofterna på bästa sätt.
  • Åldersgräns: För att delta i våra vinprovningar måste du vara minst 18 år gammal. Detta beror på att vi serverar alkoholhaltiga drycker under provningen.
  • Tillgänglighet: Vi erbjuder provningar på utvalda datum mellan augusti och maj. Kontakta oss för mer information om tillgängliga datum och tider.
  • Tidsåtgång: För att du ska kunna ta till vara på hela upplevelsen och verkligen njuta av vinprovningen, beräknar vi att det tar ungefär 1,5-2 timmar.
  • Gruppstorlek: Vår upplevelse är perfekt för enskilda personer eller mindre grupper. Du kommer att delta tillsammans med andra vinälskare och ha möjlighet att dela din passion med likasinnade.

Välkommen in och upptäck vinets fascinerande värld med oss!

Passar tillfällen och presentidéer

Våra vinprovningar är perfekta för olika tillfällen och som presenter till nära och kära. Här är några förslag på hur du kan använda våra upplevelser:

  • Våra bästsäljare: Våra vinprovningar har blivit en favorit bland våra kunder och är ett utmärkt val för alla som älskar vin och vill lära sig mer.
  • Födelsedagspresent till mamma: Överraska din mamma på hennes födelsedag med en exklusiv provningsupplevelse. Det är en unik och minnesvärd gåva som hon kommer att uppskatta.
  • Upplevelser för två: Varför inte ta med din partner, vän eller kollega på en vinprovning? Det är en perfekt aktivitet att göra tillsammans och ni kan dela er glädje över vinets värld.

Oavsett vad ditt syfte eller anledning är, kommer vår vinprovning att ge dig en unik och minnesvärd upplevelse. Kom och fördjupa dina vinkunskaper med oss och låt vinets magi förföra dina sinnen!