Vitvinsprovning från Frankrike
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Vitvinsprovning från Frankrike

Under denna provning kommer du få möjlighet att upptäcka olika druvsorter, vinstilar och producenter från dessa länder som har satt sina viner på kartan.

Pris: 595 kr

Vill du lära dig mer om det härliga vita vinet? Då är vår provning perfekt för dig! Vi erbjuder olika teman för varje provning, så du kan med fördel gå på flera för att utforska vinets fantastiska värld. Här presenterar vi allt från trendiga och nyskapande viner till gamla och klassiska vindistrikt från Europa. Vi tar även en titt på banbrytande viner från den spännande "Nya Världens Vinländer". Det här är en provning som inte kräver några förkunskaper, så oavsett om du är nybörjare eller erfaren vinälskare är du lika välkommen att delta!

Utforska de härliga vita vinerna från Frankrike!

Vår provning tar dig med på en resa genom de vita klassikerna från Frankrike. Frankrike är inte bara världens största vinland när det kommer till produktion, utan det anses även vara ett måttstock för kvalitet. Under denna njutningsfulla provning lär du dig mer om hur de eftertraktade och klassiska franska vita vinerna serveras. Du kommer också få möjlighet att resa i tankarna till de vackra och historiska vinregionerna i Frankrike, där du jämför likheter och skillnader mellan vinerna i ditt glas.

Upptäck vinländerna utanför Europa!

Häng med oss på en spännande resa utanför Europas gränser, där vi utforskar den "Nya Världens Vinländer". Vi tar dig till platser som präglas av saltstänkta stränder och soldränkta slätter, där vinrankorna växer på jordar med lång historia eller på nybruten mark. Ta på dig dina vandringskängor och följ med oss ut på äventyr!

Viktig information att tänka på

För att få ut det mesta av provningen rekommenderar vi att du inte dricker alkohol i förväg, då detta kan trubba av dina sinnen. Vi ber även våra deltagare att undvika starka parfymer under provningen för att inte störa doft- och smakupplevelsen. Åldersgränsen för att delta är 18 år, och vi håller våra provningar på utvalda datum mellan augusti och maj. Varaktigheten för provningen är ungefär 1,5-2 timmar. Denna unika upplevelse ges i grupp med andra deltagare.

Passar perfekt som present

Vår provning är den perfekta presenten till olika tillfällen. Den passar utmärkt som julklapp till par, en present till mors dag, en speciell gåva till flickvännen eller en uppskattad present till mormor eller farmor. Ge bort en unik upplevelse och låt mottagaren få utforska vinets värld på ett spännande och lärorikt sätt.

På denna provning får du möjlighet att lära dig mer om det fantastiska vita vinet. Vi erbjuder provningar med olika teman så att du kan utforska olika aspekter av vinvärlden. Här får du chansen att prova nya och trendiga viner, upptäcka gamla och kända vindistrikt från Europa samt utforska banbrytande viner från den "Nya Världens Vinländer". Vi vill ge det vita vinet den uppmärksamhet det förtjänar och erbjuda en sofistikerad provning där du kan fördjupa dina kunskaper om vita franska klassiker eller ta en upptäcksfärd i den nya vinvärlden.

Frankrike är känt som världens största vinland och anses vara en måttstock när det kommer till kvalitet. På vår njutningsfulla provning får du lära dig mer om hur de eftersökta och klassiska franska vita vinerna ska serveras. Vi tar dig med på en mentalt resa till de vackra, historiska vinregionerna och jämför likheter och skillnader mellan olika glas.

Våra provningar tar dig även utanför Europas gränser till den "Nya Världens Vinländer". Vi utforskar olika platser där vin odlas och tar dig med till saltstänkta stränder, soldränkta slätter och urgamla jordar. Här får du möjlighet att prova olika druvor, vinstilar och lära känna producenter som har satt vinet från dessa länder på kartan. Ge dig själv en spännande upplevelse och häng med på våra vinprovningar!

För att få ut det mesta av din provning rekommenderar vi att du inte dricker alkohol före, då detta kan påverka dina sinnen negativt. Vi ber även våra deltagare att undvika starka parfymer under provningen för att inte påverka doftupplevelsen. Åldersgränsen för att delta är 18 år och våra provningar sker på utvalda datum mellan augusti och maj. En provning tar ungefär 1,5-2 timmar att genomföra och du får möjlighet att uppleva det tillsammans med andra vinälskare.

Vår provning är den perfekta presenten till olika tillfällen. Ge bort en unik upplevelse som julklapp till ett par, en gåva till mamma på mors dag, en speciell present till flickvännen eller en uppskattad gåva till mormor eller farmor. Låt mottagaren få utforska vinets värld på ett spännande och lärorikt sätt och skapa minnen för livet.