Whiskyprovning - Prova olika sorters
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Whiskyprovning - Prova olika sorters

Detta blir en provning du sent kommer att glömma, fylld med spännande information och underhållande upplevelser.

Pris: 990 kr

Häng med på en resa genom whiskyvärlden och upptäck dess oändliga smakaromer, dofter och unika utseende. Oavsett om du är en erfaren whiskyentusiast eller nybörjare inom ämnet, kommer denna provning ge dig en helt ny syn på den ädla drycken som kallas whisky (eller whiskey, beroende på vem du frågar).

Mångfalden av whisky

Vår provningsledare kommer guida dig genom de olika begreppen inom whiskyvärlden och föra dig tillbaka i tiden för att utforska whiskyns fascinerande historia. Du kommer även att få insikt i de olika tillverkningsprocesserna och lära dig hur de skiljer sig åt, vilket ger varje whiskydess unika karaktär.

Smaka på magin

Under kvällen kommer du att få utforska whiskyens många smakämnen, från söta och fruktiga toner till rökiga och kryddiga nyanser. Genom att samla på dig kunskap om dofter och smaker kommer du att kunna uppskatta och förstå varför varje whisky är unik. Ge dig själv möjligheten att bli en sann whiskyexpert och imponera på dina vänner med din nyfunna kunskap.

En underhållande och informativ kväll

Denna provning är inte bara en lärorik upplevelse, utan också en underhållande kväll där du kommer att få njuta av olika sorters whisky och samtidigt umgås med likasinnade whiskyälskare. Byt erfarenheter, dela historier och skapa minnen tillsammans med nya vänner. Detta är en perfekt aktivitet för att fira en speciell dag eller bara unna dig själv något extra.

Viktig information

För att kunna få ut det mesta av denna provning rekommenderar vi att du undviker alkohol innan evenemanget, så att dina sinnen är i toppform. Vi ber dig också att undvika starka parfymer, för att inte försämra upplevelsen för andra deltagare. Åldersgränsen för denna provning är 18 år, med undantag för Göteborg där gränsen är 20 år. Evenemanget hålls på utvalda datum mellan augusti och maj och tar cirka 1,5-2 timmar.

Passar till olika tillfällen

Denna whiskyprovning är den perfekta gåvan till alla whiskyälskare. Oavsett om du letar efter en julklapp till pappa, en present till en kollega eller en födelsedagspresent till din pojkvän, kommer denna upplevelse att imponera på mottagaren. Du kan också överraska morfar eller farfar med en minnesvärd present på deras 60-årsdag eller fira fars dag med en specialpresent.

Sammanfattning

Ge dig själv chansen att utforska whiskyens fantastiska värld och låt dig inspireras av dess smaker och dofter. Denna provning är en underhållande och lärorik upplevelse som passar både nybörjare och erfarna whiskyentusiaster. Ta del av historien bakom whiskyn, lär dig om tillverkningsprocesserna och levla upp ditt sinne för smak genom att utforska whiskyens mångfaldiga karaktär. Bjud in dina vänner och familj för en kväll fylld av goda drycker och trevligt sällskap. Låt oss ta dig med på en resa du kommer att minnas för alltid!