Escape Room i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Escape Room i Stockholm

Har du någonsin drömt om att vara en hjälte i din egen actionfilm? Nu har du chansen att göra det till verklighet genom att delta i en Live Room Escape!

Pris: 1995 kr

Ta med dig dina vänner på ett spännande äventyr där ni tillsammans ska klara er igenom mysteriesfyllda rum fyllda av gåtor och utmaningar. Här är det inte bara logik som behövs, utan också kreativitet och samarbete för att klara ert uppdrag innan tiden tar slut...

Ett äventyr som passar alla

Det spelar ingen roll om du är nybörjare inom escape rooms eller om du har tidigare erfarenhet. Här finns ingen åldersgräns och alla kan vara med och spela. Instruktörerna kommer att ge er en genomgång innan ni påbörjar ert uppdrag och finns alltid tillgängliga om ni skulle fastna och behöva lite hjälp på traven. Ni behöver inte heller oroa er över er säkerhet, för även om upplevelsen kan vara nervpirrande så är den helt ofarlig.

Låt er fantasi ta er med på en resa

När dörren till rummet låses och klockan börjar ticka finns det ingen tid att förlora. Ni kommer att mötas av en spännande och mystisk atmosfär, där varje hörn kan dölja en ledtråd till nästa gåta. Utmana er själva och tänk utanför boxen för att lösa mysterierna innan tiden är slut. Det är en kamp mot klockan, men också mot er egen fantasi.

Välj mellan flera olika rum

Vi förstår att alla har olika intressen och preferenser. Därför erbjuder vi flera olika teman att välja mellan för att tillfredsställa alla. Vill du vara en detektiv som löser ett mordmysterium? Eller kanske en äventyrare som letar efter en gömd skatt? Oavsett vilken typ av äventyr du föredrar så har vi något för dig. Bli en del av en spännande berättelse och bli uppslukad av den unika atmosfären i varje rum.

En upplevelse som passar alla tillfällen

En Live Room Escape är inte bara perfekt för en rolig dag med vännerna eller som en annorlunda aktivitet på möhippan eller svensexan. Det är också en utmärkt presentidé till kollegan eller som en julklapp till familjen. Alla kan vara med och ha kul, oavsett ålder eller intresse. Tänk dig att ge bort en present som inte bara ger spänning och underhållning, utan också skapar minnen för livet. Det är garanterat en julklapp som kommer att överraska och uppskattas!

Praktisk information

Här är några viktiga detaljer att ha koll på innan ni bokar er Live Room Escape-upplevelse:

  • Gruppen kan ha upp till 6 personer, och det bästa av allt är att priset är detsamma oavsett antal deltagare. Det innebär att ni kan ta med flera vänner och dela på kostnaden.
  • Det finns inga åldersgränser för att delta, men vi rekommenderar att minst en vuxen är med i rummet för att få den bästa möjliga upplevelsen.
  • Tidsåtgången för hela upplevelsen är ungefär 90 minuter, vilket inkluderar en genomgång innan och efter själva spelet. Ni får 60 minuter i rummet att lösa gåtorna och klara uppdraget.
  • Ni behöver inte bekymra er om vädret, för upplevelsen äger rum inomhus och är inte beroende av väderförhållandena.

Nu är det dags att boka er Live Room Escape

Vad väntar ni på? Ta chansen att uppleva spänningen och utmaningen i en Live Room Escape. Bli den hjälten i er egen berättelse och klara av de kluriga gåtorna innan tiden runnit ut. Skapa minnen och ha roligt tillsammans med era vänner och familj. Oavsett om ni väljer att lösa ett mordmysterium, leta efter en gömd skatt eller ta er igenom andra mysterier, så kommer ni garanterat att få en upplevelse ni kommer att minnas länge. Välkommen till en oförglömlig resa in i en värld av spänning och kreativitet!