Vin & matprovning för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Vin & matprovning för två

Våra kunniga provningsledare kommer också att ge dig ovärderliga tips och tricks för att hjälpa dig att hitta dina egna favoritkombinationer hemma.

Pris: 1190 kr

Provning av vin i kombination med olika smaker - Upptäck det ultimata vinet för dina smaklökar!

Har du någonsin undrat varför vinet du dricker på restaurangen alltid smakar så mycket bättre än när du bjuder på det själv? Vi har svaret och vi är här för att dela med oss av våra tips och tricks för att hitta det perfekta vinet för just dig och dina favoritsmaker.

Lär dig hemligheten bakom att kombinera mat och vin för att uppnå det bästa smakresultatet!

Det är ingen hemlighet att olika ingredienser i maten kan påverka vinets smak på olika sätt. Men vad ska man egentligen tänka på för att välja rätt vin som harmoniserar med sötman, syran, beskan, sältan och kryddigheten i den mat man planerar att äta till? Det är där vi kommer in i bilden för att guida dig genom en spännande och lärorik kväll för två.

Utforska världen av vin och smaker genom en unik provning

Under vår vinprovning får du möjlighet att prova olika viner i kombination med smakbitar av ingredienser som representerar de olika grundsmakerna. Genom att experimentera med olika kombinationer kommer du att upptäcka hur vinets smak förändras och förbättras med varje tugga.

Ta din vinupplevelse till nästa nivå och utforska vår Vin & Vegoprovning för två!

Är du vegetarian eller bara nyfiken på att upptäcka nya smaker? Då kan vi glatt informera dig om vår Vin & Vegoprovning som erbjuder samma fantastiska koncept fast med vegetariska smakbitar. Perfekt för dig som vill prova något annorlunda och spännande i Stockholm!

Mer information

Viktigt: Förbättra din provningsupplevelse

För att få ut det bästa av din provningsupplevelse rekommenderar vi att du undviker alkohol före provningen då det kan trubba av dina sinnen. Vi ber också att du avstår från att använda starka parfymer på provningen för att säkerställa en optimal smakupplevelse.

Åldersgräns och tillgänglighet

Provningen är endast tillgänglig för personer över 18 år (20 år i Göteborg). Vi erbjuder utvalda datum från augusti till maj för att passa din kalender.

Tidsåtgång och deltagare

Förbered dig på att spendera mellan 1,5-2 timmar på provningen. Denna unika upplevelse är för två personer och kommer att äga rum i grupp tillsammans med andra vinälskare.

Passar till

  • Presenter till mamma
  • Upplevelser för två
  • Bröllopspresenter
  • Julklappar till morfar/farfar

Boka nu och upptäck spännande smakupplevelser!

Sluta dricka vin på måfå och börja upptäcka det bästa vinet för just dig och dina smaklökar. Boka nu och ge dig själv och din partner en oförglömlig kväll fylld med smaker och kunskap. Ge bort den perfekta presenten till någon speciell eller varför inte unna dig själv en upplevelse utöver det vanliga? Ta chansen att bli en riktig vinexpert och låt oss guida dig genom en provning som kommer att förändra sättet du upplever vin på!