Wingsuitflygning med VR-teknik
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Wingsuitflygning med VR-teknik

Låt oss ta dig med på en resa genom luften och ge dig en oförglömlig upplevelse som garanterat ger dig luft under vingarna.

Pris: 995 kr

Drömmer du om att flyga fritt i luften? Nu kan du förverkliga din dröm med världens enda vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying. Med den senaste Virtual Reality-tekniken får du en autentisk Wingsuitflygning samtidigt som du flyger själv i tunneln. Det här är den mest adrenalinfyllda och säkraste upplevelsen du kan få utan att behöva kasta dig ut från ett berg eller flygplan.

Simulera en riktig Wingsuitflygning med VR-teknik

När du kliver in i vindtunneln kommer du att få uppleva känslan av att vara en riktig Wingsuitflygare. Genom den avancerade VR-tekniken simuleras flygningen i verkliga miljöer och ger dig känslan av att du svävar fritt genom luften. Med coachning från våra professionella instruktörer kommer du att få den bästa upplevelsen och optimera din flygning. Du behöver inga förkunskaper, bara din vilja att flyga.

Ett äventyr med två block för maximal njutning

Din upplevelse kommer att delas in i två block för att ge dig maximal njutning. I det första blocket får du prova på att flyga själv med hjälp av det avancerade säkerhetssystemet som hindrar dig från att kollidera med tunnelns väggar. Du kommer att få riktlinjer och instruktioner från våra erfarna instruktörer för att optimera din flygning.

I det andra blocket väntar en riktig höjdpunkt - flygningen med VR-glasögon. Genom Virtual Reality-tekniken kommer du att få simulera en verklig Wingsuitflygning från en bergsklippa samtidigt som du flyger i vindtunneln. Den här upplevelsen är helt enastående och ger dig den ultimata adrenalinkicken.

Den bästa utrustningen för din säkerhet

Din säkerhet är vår främsta prioritet. Därför använder vi bara den bästa utrustningen för att garantera att du får en trygg och säker upplevelse. Vi tillhandahåller alla nödvändiga kläder och skyddsglasögon som är tätt anpassade till din kropp. Om du bär vanliga glasögon behöver du inte oroa dig, de kan användas i VR-headsetet. För att säkerställa att du har den bästa upplevelsen rekommenderar vi kontaktlinser om du har väldigt stora bågar på dina glasögon.

För vem passar Indoor Wingsuit Flying?

Indoor Wingsuit Flying är en upplevelse som passar för de flesta. Det finns inga fysiska restriktioner eller förkunskaper som krävs. Dock krävs nykterhet och en minimilängd på 120 cm och en maxlängd på 210 cm. Maxvikt är 120 kg. Åldersgränsen är 7 år och en målsmans underskrift krävs för minderåriga. Vi rekommenderar dock att konsultera en läkare om du har några rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller går med gips.

Praktisk information

Din upplevelse kommer att ta ca 90 minuter totalt, inklusive teori, flygning och ombyten. Flygtiden självt är 2 minuter, plus en extra minut med VR-flygning för att ge dig den bästa upplevelsen. Du kommer att utföra upplevelsen tillsammans med en personlig instruktör i en grupp med andra.

Boka din drömupplevelse redan idag

Vår vindtunnel för Indoor Wingsuit Flying är unik i världen och ger dig en otrolig möjlighet att få en autentisk Wingsuitflygning utan att utsätta dig för faror. Boka din drömupplevelse idag och ge dig själv eller någon du älskar en present de aldrig kommer att glömma. Upplev känslan av frihet och eufori när du svävar genom luften som en fågel. Välkommen till den mest extrema sporten i världen!