Dygnskryssning Viking Cinderella för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Dygnskryssning Viking Cinderella för två

Självklart bjuds det även på band, pianister, trubadurer och underhållning med Cinderellas egna kryssningsvärdar. Räkna med fullt ös på dansgolvet till långt in på småtimmarna.

Pris: 596 kr

Njut av en spektakulär dygnskryssning på Viking Cinderella

Välkommen till en oförglömlig helg ombord på Viking Cinderella! Ta med någon du gillar och fira livet genom att njuta av nöjesnatten på Östersjöns största nöjesscen. Cinderella är Östersjöns enda renodlade kryssningsfartyg och ombord erbjuds ett otroligt utbud av upplevelser. Här finns något för alla - oavsett om du vill koppla av efter en arbetsvecka eller festa genom natten.

Stjärnspäckat program med artistuppträdanden och dans

Till helgen kliver stjärnorna på scenen. På Viking Cinderella uppträder regelbundet några av Sveriges största artister och band. Här ges en intim konsertupplevelse och inte en tråkmåns på flera sjömil.

Mat och dryck i världsklass

Krydda din kryssning med en kulinarisk upplevelse som du sent kommer att glömma. Ombord har mästerkockarna från Svenska Kocklandslaget skapat en härlig buffé och ett fantastiskt julbord. I grillrestaurangen kan du njuta av finfin hummer och oxfilé sida vid sida. Den som vill lyxa till det får inte missa den berömda skaldjursplatån i à la carte-restaurangen Seaview. I taxfreebutiken ombord finns ett brett utbud av porlande drycker, kvalitetswhisky, sötsaker, designvaror, skönhetsprodukter, kläder, skor och mycket mer. Allt till priser som är upp till 40% lägre än i land.

Koppla av på Cinderella SPA & Wellness

Koppla av på Cinderella SPA & Wellness. På däck 6 väntar en oas av relax, varma bastur, en mindre jacuzzi och en större bubbelpool. Den som vill njuta lite extra rekommenderas att lägga till massage eller någon annan spabehandling. Kurerna är signerade BABOR – känt från femstjärniga hotell världen över.

En hytt med totalt avkoppling

Efter en helkväll med underhållning och god mat kan du dra dig tillbaka till din bekväma hytt. Insidehytterna ligger på däck 5-10 och här bor ni bekvämt i varsin säng med egen toalett och dusch. Uppgradera gärna till en större hytt om du vill ha lite mer utrymme.

Planera din kryssning

Denna dygnskryssning med Viking Cinderella startar centralt i Stockholm och tar dig till Mariehamn på Åland. Avresa sker antingen på fredag eller lördag och kryssningen tar totalt 21 timmar. Åldersgränsen är 20 år. Möjlighet finns att lägga till måltider, uppgradra hytter, boka spa eller andra tillägg.

Passar perfekt som present

En dygnskryssning på Viking Cinderella passar utmärkt som julklapp till din partner, till din pappa eller som en upplevelse för dina vänner. Det är även ett utmärkt val för bröllopspresenter eller presenter till en kollega. Varför inte överraska någon du älskar med en spektakulär natt på havet?

Unna dig själv eller någon speciell en oförglömlig natt på Viking Cinderella. Boka din kryssning idag!