Lyxig Spa med övernattning på Marstrands Havshotell
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lyxig Spa med övernattning på Marstrands Havshotell

Med det bästa läget intill Marstrandfärjeläge får ni närhet både till havet och en unik atmosfär på hotellet.

Pris: 2395 kr

Välkomna till saltstänkta Marstrand på den bohusländska västkusten. Här får ni möjlighet att njuta av en oslagbar kombination av vatten, värme och magisk utsikt, oavsett om ni besöker oss under vår eller sommar, höst eller vinter. På Marstrands Havshotell hittar ni den perfekta platsen för avkoppling och njutning, där havet möter den klippiga kusten i en idyllisk miljö.

Bo bekvämt i dubbelrum och njut av en lyxig hotellfrukost

När ni väljer att bo hos oss på Marstrands Havshotell får ni njuta av förstklassigt boende i våra bekväma dubbelrum. Vakna upp utvilade och njut av en välsmakande och välfylld hotellfrukost som ger er energi för en dag full av upplevelser.

Upplev avkoppling och träning på vårt lyxiga spa och välutrustade gym

För er som älskar avkoppling och träning är vårt spa och gym en sann dröm. På vår spaavdelning har vi skapat en miljö inspirerad av naturen, med inslag av granit, drivved och, framför allt, vatten. Här får ni möjlighet att koppla av och njuta av både värme, svalka och enastående miljöer. Inomhus finner ni tre pooler och en nordisk bastu som erbjuder avkoppling för kropp och själ. På vår terrass väntar flera varma badtunnor där ni kan njuta av lugnet och den fantastiska utsikten. Och för en ultimat upplevelse rekommenderar vi ett besök på vår bastuflotte, där ni kan njuta av både värmande bastubad och uppfriskande dopp i havet.

Njut av aktiviteter året runt och utforska den unika omgivningen

Marstrand är en plats full av möjligheter för er som gillar aktiviteter och äventyr. Här finns salta bad och underbara vandringsleder som låter er utforska den fantastiska naturen. För er som är intresserade av kultur och historia finns det mycket att upptäcka, och det unika läget vid västkusten erbjuder en mängd aktiviteter året runt.

Praktisk information för er upplevelse

För att ni ska få en så smidig och trevlig upplevelse som möjligt finns det några saker att tänka på:

Viktig information:

  • Åldersgräns: Upplevelsen är tillgänglig för personer över 18 år, eller personer under 12 år i sällskap med målsman.
  • Utrustning: Glöm inte att ta med badkläder och träningskläder om ni vill nyttja vårt gym och våra träningsklasser. Vid ankomst får ni låna handduk, badrock och tofflor.
  • Väder: Upplevelsen är inte väderberoende, men vår Spa Lounge utomhus håller öppet när vädret tillåter.
  • Tillgänglighet: Upplevelsen kan bokas alla dagar mellan augusti och juni.

Välkommen till Marstrands Havshotell!

Vi ser fram emot att få välkomna er till en magisk upplevelse vid den bohuslänska västkusten. På Marstrands Havshotell får ni möjlighet att njuta av lyxigt boende, avkoppling på vårt spa och träning i vårt välutrustade gym. Tillsammans med aktiviteter året runt och en unik omgivning finns här något för alla att upptäcka och njuta av. Ta chansen att ge er själva eller någon annan en oförglömlig present och boka er upplevelse hos oss idag!