Lyxig spadag Marstrands Havshotell
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lyxig spadag Marstrands Havshotell

Upplev total avkoppling i saltstänkta Marstrand, en pärla vid Bohusläns västkust. Oavsett om det är sommar eller vinter är detta en fantastisk plats att njuta av.

Pris: 421 kr

Här kan du njuta av en kombination av vatten, värme och en magisk utsikt. Låt oss välkomna dig till Marstrands Havshotell, där vi har samlat det bästa från naturen för att skapa en unik spaupplevelse.

Inspirerad av naturens element – granit, drivved och framförallt vatten – erbjuder vår spaavdelning en miljö där du kan koppla av och njuta. För att ge dig den ultimata avkopplingen har vi skapat tre inomhuspooler och en nordisk bastu. På terrassen kan du njuta av flera varma badtunnor medan du beundrar den vackra omgivande naturen. Intill vattnet ligger vår bastuflotte, där du kan uppleva både värmen från bastun och ett uppfriskande dopp i havet. Välkommen till en värld av lyx och avkoppling!

Viktig information

  • Åldersgräns: 18 år (12 år i målsmans sällskap)
  • Utrustning: Glöm inte att ta med badkläder. Vid ankomst får du låna handduk, badrock och tofflor.
  • Väder: Upplevelsen är inte väderberoende, men vår Spa Lounge utomhus håller öppet när vädret tillåter.
  • Tillgänglighet: Boka din spavistelse på måndag - torsdag kl.09:00 - kl.14:00 eller kl.15:00 - kl.20:00 samt fredagar kl.09:00 - kl.14:00. Upplevelsen är tillgänglig året runt, men antalet platser är begränsat så förbokning rekommenderas.
  • Tidsåtgång: Du kan njuta av upp till 5 timmar på vår spaavdelning.
  • Deltagare: Upplevelsen gäller för en person, men det kan finnas andra gäster på anläggningen.

Ge bort en ny och spännande upplevelse som din mamma, din partner, eller någon annan kvinnlig födelsedagsbarn kommer att älska! En spavistelse är också den perfekta presenten för att fira mors dag eller bara för att visa din uppskattning till någon speciell i ditt liv. Varför inte överraska din syster med en riktigt avkopplande dag på spa? Det finns inget bättre sätt att visa kärlek och omtanke än genom att ge en unik upplevelse.