Lyxig Spaupplevelse för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lyxig Spaupplevelse för två

Slappna av och njut av alla våra fantastiska faciliteter som inkluderar tillgång till spaanläggningen med bad och bastu.

Pris: 2590 kr

Längtar du efter en dag fylld med avkoppling och återhämtning för både kropp och själ? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Ta med dig en vän, partner eller familjemedlem och njut av en underbar dag på spa.

Varför inte unna er några välbehövliga behandlingar för att verkligen unna er en lyxig och avkopplande dag? Välj mellan två korta behandlingar eller en längre behandling, som totalt sträcker sig över cirka 50 minuter. Behandlingarna kan vara allt från massage, ansiktsbehandlingar eller kroppsbehandlingar - valet är helt upp till er! Ni kommer att lämna spaet pigga, fräscha och fullständigt utvilade efter denna underbara dag.

Förutom de fantastiska behandlingarna och tillgången till spaanläggningen, så ingår även en läcker lunch under er vistelse. Slå er ner och njut av en god måltid efter er avkopplande dag på spaet. Vi tror att varje besökare förtjänar att då och då unna sig en dag fylld med skönhet och lugn, och därmed erbjuda er denna unika upplevelse.

Åldersgräns och hälsobegränsningar

Observera att det finns en åldersgräns på 18 år för att delta i denna upplevelse. Detta gäller även om man är tillsammans med en vuxen målsman. Åldersgränsen kan variera under året, så vi rekommenderar att ni kontrollerar detta vid bokningstillfället.

Vid bokning är det också viktigt att ni informerar oss om eventuell graviditet eller om ni har några allvarliga hälsostörningar eller genomgår medicinsk behandling. Detta är viktigt för att avgöra lämpligheten för massages eller andra behandlingar samt för att vi ska kunna använda rätt oljor och produkter för att garantera er säkerhet och nöje under er vistelse.

Utrustning och tillgänglighet

För att kunna njuta av era behandlingar och spaupplevelse behöver ni ta med egna badkläder. Men oroa er inte över att ha med er handdukar eller badrockar - dessa ingår i priset och ni får låna dem av oss. Vi vill göra er dag så bekväm och avkopplande som möjligt.

Denna fantastiska upplevelse är tillgänglig för er året runt, men öppettiderna för våra olika anläggningar kan variera. Se tillgängliga anläggningar för mer information om vilken anläggning som passar er bäst. Vi rekommenderar att ni bokar er upplevelse på en vardag då det är lugnare och enklare att få den dag ni önskar.

Boka nu och upplev en dag full av njutning och avkoppling för er och en vän eller partner. Ni kommer att lämna oss pigga, fräscha och utvilade efter denna fantastiska dag på spaet.

Se tillgängliga anläggningar

Vi har flera olika anläggningar runt om i landet där ni kan njuta av denna fantastiska spaupplevelse. En av våra mest populära anläggningar är Varbergs Kusthotell, som är beläget nära havet och erbjuder en unik Thalasso-spaupplevelse som inte finns någon annanstans i Sverige. Här kan ni komma närmare havet och varandra samtidigt som ni kopplar av och njuter av våra hudnära och havsnära behandlingar för alla sinnen.

Observera att våra spaupplevelsepaket i regel är tillgängliga måndag till fredag. Bokningar på helger tas emot i mån av plats, så vi rekommenderar att ni bokar i god tid för att säkerställa er plats.

Slå till och skäm bort er själva och någon speciell i ert liv med denna underbara dag full av avkoppling, vård och lyx. Passa också på att överraska någon särskild med en present till exempelvis mors dag, bröllop eller en 60-årsdag. Ge dem chansen att uppleva det ultimata i spa och njutning!

Skynda er och boka nu för att säkra er plats och se fram emot en unik och minnesvärd dag på spa!