Lyxig spaweekend med bastu
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Lyxig spaweekend med bastu

Här väntar en upplevelse för alla sinnen, med avkoppling, smakupplevelser, träning och en service i absolut världsklass.

Pris: 2395 kr

Säg adjö till vardagens måsten och välkomna en verkligt avkopplande helg på The Box Hotel i Linköping.

Ett modernt hotell med urban design

The Box Hotel är ett modernt hotell med en urban design som kommer att imponera på er. Varje detalj har noga planerats för att ge er en unik och minnesvärd vistelse. Rummen på hotellet är fantastiska. Ni kan välja mellan Deluxe- eller Superiorrum, båda alternativen erbjuder en oas av lyx och bekvämlighet. Gästerna hyllar de sköna hotellsängarna som sägs vara bland de mest bekväma i hela Sverige.

Spaanläggningen The Wellbox - en plats för total avkoppling

På hotellet finns en otrolig spaanläggning på hela 600 kvadratmeter - The Wellbox. Här kan ni njuta av en rad olika faciliteter som kommer att få er att slappna av och koppla av fullständigt. Den inomhus- och utomhuspooler, ångbastu, torrbastu, upplevelseduschar, fotbad och jacuzzi kommer att få er att glömma bort tid och rum. För er som gillar att träna finns två fullt utrustade gym, både inomhus och utomhus. Dessutom finns ett spännande motionsspår på 1,5 km som ligger i anslutning till hotellet.

Smakupplevelser utöver det vanliga

Efter en dag av avkoppling och välmående kan ni ta er till hotellets bar och restaurang. Här kan ni njuta av inspirerande rätter från internationella kök, med säsongsbetonade menyer som har sina rötter i lokala smaker. Det kommer att finnas massor av spännande och läckra rätter och drycker att välja mellan.

En frukost för att börja dagen rätt

När ni vaknar utvilade efter en god natts sömn är det dags för dagens viktigaste mål - frukosten. Hotellet erbjuder en fantastiskt välfylld frukostbuffé med näringsrika och ekologiska alternativ, såväl som hotellfrukostklassiker. Här kan ni starta dagen på bästa möjliga sätt, med mat som kommer att ge er energi och glädje.

Ett hotell utöver det vanliga

Quality Hotel The Box är inte bara ett hotell där man bara bor, det är ett hotell man verkligen upplever. Hotellet har fått erkännande genom att vara med i White Guides utgåva för Sveriges Bästa hotell 2019, där de belönades med omdömet "Exceptionell Nivå". Ni kan vara säkra på att er vistelse på The Box Hotel kommer att bli något utöver det vanliga.

Information och praktiska detaljer

För att få tillgång till The Wellbox Spa måste gästerna vara minst 16 år efter klockan 16:00. Frukost ingår i paketet, men övrig mat och dryck kan köpas på hotellet. Åldersgränsen kan variera under året, så det är bäst att fråga vid bokning för att få korrekt information inför er vistelse.

Utrustning att tänka på

När ni ska besöka The Wellbox Spa är det viktigt att komma ihåg att ta med badkläder. Ni kommer att få låna tofflor, handduk och badrock under er tid i spaanläggningen. För de som vill utnyttja gymmet är det bra att ta med träningskläder.

Tillgänglighet och bokning

Denna fantastiska upplevelse kan bokas för incheckning fredag till lördag. Om ni väljer att checka in på en lördag ingår sen utcheckning, så att ni kan njuta av en ordentlig sovmorgon innan ni lämnar hotellet.

Passar perfekt till olika tillfällen

Denna upplevelse är den ultimata presenten för olika tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, mors dag, alla hjärtans dag, förlovning, bröllop, bröllopsdag eller bara en speciell stund med din partner, kommer The Box Hotel att överträffa alla förväntningar. Det är även ett utmärkt tips för dem som vill njuta av en hemester där man får en känsla av lyx och avkoppling. För fars dag kan detta vara den perfekta presenten för att visa uppskattning till pappa.

Välkomna till The Box Hotel i Linköping, där ni kommer att göra mer än bara att bo - ni kommer att uppleva! Eller som vi säger här på hotellet: Live inside - Think outside!