Njut av SPA & träning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Njut av SPA & träning

Oavsett vilken aktivitet du väljer kommer du att lämna Stenungsbaden Yacht Club med förnyad energi och ett leende på läpparna.

Pris: 350 kr

Välkommen till en oas av välbefinnande och lyx Behöver du en paus från den stressiga vardagen? Då är det dags att unna dig en minnesvärd upplevelse på Stenungsbaden Yacht Club - en komplett må bra-anläggning som erbjuder allt du behöver för att koppla av, boosta din energinivå och njuta av livets goda.

Upplev en värld av avkoppling och njutning

Stenungsbaden Yacht Club är beläget längs Bohuskusten och har välkomnat besökare sedan 1870-talet. Här kan du finna ro och njuta av fantastiska faciliteter som kommer att ge dig en verklig känsla av lyx och välmående. Ge dig själv några välbehövliga timmar av avkoppling och låt kropp och själ återhämta sig.

Prisbelönt spa och så mycket mer

Bluewater Sports och Health Club är inte bara ett prisbelönt spa, det är en helhetsupplevelse för både kropp och själ. Ta en simtur i de varma källorna, njut av det rogivande bastulandskapet eller ta ett uppfriskande dopp i havet. För den som älskar träning och utmaningar finns det också gott om möjligheter. Utforska det moderna gymmet, delta i inspirerande träningspass eller testa din styrka och smidighet på vår spännande hinderbana.

Koppla av och njut

Ta din avkoppling till nya höjder framför den sprakande brasan med en spännande bok eller din favoritpodcast. Halvhjärtas i bastulandskapets värme och koppla av i en atmosfär av total lugn och välbefinnande. Och om du är sugen på ett uppfriskande bad, behöver du bara ta några steg ut från hotellet för att uppleva den glittrande skönheten i Hakefjorden. Med vår varma bastuflotte kan du njuta av ett dopp året om - en unik och oförglömlig upplevelse.

Skräddarsydda upplevelser för alla

På Stenungsbaden Yacht Club strävar vi efter att erbjuda våra gäster det bästa av det bästa. Därför har vi ett brett utbud av träningspass som passar alla nivåer och träningstyper. Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare kommer du att hitta precis rätt utmaning för dig. Vårt spa-erbjudande är lika imponerande och inkluderar allt från välgörande behandlingar till fri tillgång till te och frukt.

Information och priser

Vi vill se till att du har all information du behöver för att kunna planera din besök hos oss på Stenungsbaden Yacht Club. Här är några viktiga detaljer:

  • Åldersgräns: 16 år (kan variera, kontakta oss för mer information)
  • Utrustning: Kom ihåg att ta med badkläder. Vid ankomst tilldelas du handduk, badrock och tofflor. För dig som gillar träning rekommenderar vi att du tar med träningskläder.
  • Tillgänglighet: Måndag - torsdag: kl.09:00 - 13:00, kl.13:00 - 17:00, kl.17:00 - 21:00. Fredagar: kl.09:00 - 13:00.
  • Tidsåtgång: 4 timmar av ren njutning och välbefinnande.

En gåva att minnas

Vår upplevelse på Stenungsbaden Yacht Club är perfekt som gåva till någon speciell i ditt liv. Ge bort en stunds avkoppling och lyx och låt dem skapa minnen för livet. Vi erbjuder olika leveransalternativ för att passa dina behov.

Välkommen till en värld av välbefinnande och njutning

Oavsett om du letar efter en present till dig själv eller någon annan, är Stenungsbaden Yacht Club platsen där du kan koppla av, njuta och bara älska livet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår anläggning och guida dig genom en upplevelse som kommer att ge dig ro, energi och lycka.