SPA och övernattning på Hotel Skansen
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

SPA och övernattning på Hotel Skansen

Hotel Skansen bjuder in till en magisk Ölandsweekend med lyxig övernattning, generös frukostbuffé och fri entré till det fantastiska spat.

Pris: 2095 kr

Upplev en oförglömlig vistelse på solens och vindarnas ö! Hotel Skansen är den perfekta utgångspunkten för att utforska den magiska ön Öland. Här erbjuds ni en lyxig övernattning för två i ett bekvämt dubbelrum samt en underbar frukostbuffé för att starta er dag på bästa sätt. Men det är inte allt, för ni får även fri entré till hotellets fantastiska spa där ni kan njuta av avkopplande behandlingar och en uppfriskande pool. Dessutom har Hotel Skansen världens största utbud av whiskysorter i sin legendariska Whiskybar, vilket gör er vistelse ännu mer unik och spännande.

Spa, whisky och naturäventyr: Er oförglömliga weekend på Öland

Unna er en helg på Hotel Skansen och ta del av allt som detta hotellpärla har att erbjuda. Få en smak av lyxen när ni slår er ner i baren och upplever världsrekordet i Whiskysorter. Doppa fötterna i den välkomnande poolen eller ge er själva en riktig behandling i hotellets spa med en imponerande meny av olika behandlingar att välja mellan. Smaka på de läckerheter som serveras i restaurangen och låt er bli förtrollade av den magiska atmosfären som omger er.

Spa, Cykling, och Slottsruiner

Hotel Skansen har genom åren lockat konstnärer, kungafamiljer och semesterfirare från när och fjärran. Och det är inte svårt att förstå varför. Den Öländska naturen och dess sevärdheter ligger bara en kort bit bort från hotellet, vilket gör det till det perfekta utgångsläget för att utforska allt detta smultronställe har att erbjuda. Cykla längs de fantastiska cykellederna, upptäck världsarvet "Stora alvaret", besök mysiga fiskehamnar eller känn historiens vingslag vid en slottsruin. Den vackra Ölandsweekenden väntar på er efter att ni tagit höger efter brofästet.

Lyx och avkoppling på Öland

Förutom den fantastiska vistelsen på Hotel Skansen, så finns det även möjlighet att boka olika behandlingar på hotellets spa. Här kan ni unna er en välbehövlig massage, en uppfriskande ansiktsbehandling eller varför inte delta i en spännande whiskyprovning? Kolla in de olika behandlingarna som erbjuds och prata med receptionen när ni bokar er vistelse för att få reda på när dessa ovärderliga whiskyprovningar hålls.

Lyxig övernattning: Utforska Ölands magi från Hotel Skansen

Ge er själva en paus från vardagen och unna er en helg på Hotel Skansen på Öland. Låt er bli förtrollade av den Öländska magin och njut av en lyxig övernattning för två, en generös frukostbuffé, fri entré till hotellets fantastiska spa och en chans att uppleva världsrekordet i whiskysorter. Vänta inte, boka er magiska Ölandsweekend redan idag och skapa minnen som varar för evigt.