Spavistelse med lunch för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Spavistelse med lunch för två

På Welcome SPA finns allt för att ni ska må bra och få en avkopplande stund tillsammans.

Pris: 1590 kr

Avkoppling och lunch på Welcome SPA i Barkarby

Välkommen till en avkopplande dag på Welcome SPA i Barkarby, där ni kan njuta av en avkopplande spavistelse och en god lunch tillsammans. Ta med någon du tycker om och unna er en dag för återhämtning och ny energi. Här väntar en spadag som kommer att hjälpa er att koppla av och komma ner i varv.

Koppla av och njut av lunch på Welcome SPA i Barkarby

Starta dagen med en god lunch för att sedan upptäcka och njuta av spaområdet eller avsluta er spavistelse med en välsmakande lunch. Hos oss kan ni njuta av ett dopp i den uppvärmda poolen och jacuzzin. För den modige finns även ett kallbad, som bidrar till en härlig känsla av återuppfriskning. Det sägs att det även lindrar smärtor i kroppen, minskar risken för utmattning och sänker vilopulsen.

Skäm bort dig med spavistelse och lunch på Welcome SPA

Hos oss finns både en torr- och ångbastu där ni kan luta er tillbaka för en stunds avkoppling. Unna er något gott att dricka i loungen där ni kan njuta av en lugn stund och samla energi.

Boka i god tid

Våra paket inkluderar lån av badrock, handduk, tofflor och hänglås. Glöm inte att ta med badkläder så att ni kan njuta av alla våra faciliteter. Åldersgränsen är 16 år i målsmans sällskap. Bokningsbar alla dagar i veckan i mån av plats. Vi rekommenderar att ni bokar er spavistelse med god framförhållning för en smidig upplevelse.

Totalt tar det cirka 4 timmar att njuta av vår spavistelse och lunch. Ni kan välja mellan två olika paket: Spa kl. 9-12 med efterföljande lunch eller Spa kl. 13-16, lunch kl. 12. Dessa paket är utformade för två personer.

Välkommen till Welcome SPA!