Unik spaupplevelse på Färna Herrgård
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Unik spaupplevelse på Färna Herrgård

I sviten finns även en ångbastu, uppvärmd stenhäll, dusch och en relaxavdelning.

Pris: 1250 kr

Välkomna till en förtrollande plats mitt i Bergslagsskogen, där två sjöar möts. På Färna Herrgård & Spa kan ni koppla av från stressen i vardagen och fylla på med ny energi. Här väntar en fantastisk miljö, som bjuder in till total avkoppling och rofyllda stunder tillsammans. Med sin charmiga herrgårdsmiljö, prisbelönta kök och mysiga spa, är Färna Herrgård det perfekta valet för er romantiska getaway.

Få tillgång till ett lyxigt spasvit

Ert äventyr börjar med att ni får exklusiv tillgång till Färna Herrgårds spasvit. Här kan ni njuta av oändlig lyx och avkoppling i er alldeles egna bubbelbad, omgiven av doften av c/o GERDs produkter. Ge er själva tid att vårda huden med en uppfriskande helkroppsskrubb. Njut av varje sekund tillsammans, i en atmosfär av totalt välbefinnande.

Utforska en värld av avkoppling och välbefinnande

Efter er tid i den exklusiva spasviten väntar en värld av avkoppling och välbefinnande. Färnas spaanläggning erbjuder en mängd faciliteter för er att utforska och njuta av. Varva ner i den varma utomhuskällan och känn hur stressen lämnar era kroppar. Simma några längder i den inomhuspool som bjuder på en rogivande atmosfär. Utforska olika typer av bastuupplevelser såsom aroma-, infra- och torrbastu. För de träningsintresserade finns även ett välutrustat gym, där ni kan få en skön träningspass tillsammans.

En helhetsupplevelse av välsmakande drycker och vackra miljöer

På Färna Herrgård & Spa blir ni inte bara omhändertagna på bästa sätt när det kommer till spaupplevelser. Här ges ni även möjligheten att smaka på Färnas välsmakande rabarber- eller svartvinbärsdryck, för att stilla er törst. Njut av dessa läckra drycker samtidigt som ni blickar ut över den vackra omgivningen, som omfamnar herrgården.

Tillgänglighet och viktig information

Färna Herrgård & Spa strävar efter att erbjuda en upplevelse som passar alla. För att kunna boka er vistelse bör ni vara medvetna om att åldersgränsen är 18 år, även om den kan variera under året. Vid bokning är det därför viktigt att ni kontaktar dem för att få aktuell information angående åldersgränsen.

För att göra er vistelse så avkopplande som möjligt, rekommenderas det att ni tar med er badkläder. Men oroa er inte över att packa med er handduk, tofflor och badrock - dessa tillhandahålls av Färna Herrgård & Spa. För de som önskar träna under sin vistelse, finns det även möjlighet att använda gymmet. Se till att packa med er bekväma träningskläder för detta ändamål.

Perfekta presenter för alla tillfällen

Färna Herrgård & Spa är den ultimata platsen att fira speciella tillfällen eller överraska någon du håller kär. Oavsett om det är en födelsedag, bröllopsdag, julklapp eller bara för att visa din uppskattning, så är vår unika spaupplevelse en present som garanterat kommer att bli ihågkommen. Ge bort en dag av total avkoppling och välbefinnande till ditt partner, mamma eller mormor. Eller varför inte visa din pappa, pojkvän eller farfar hur mycket de betyder för dig genom att ge dem en stund av lugn och ro?

Slutsats - välkomna till Färna Herrgård & Spa

Vi hälsar er varmt välkomna till Färna Herrgård & Spa, där en underbar spaupplevelse väntar för både kropp och själ. Njut av varma bubbelbad, ångbastu och ren lyx i er privata spasvit. Utforska de olika faciliteterna och unna er ett träningspass i gymmet. Koppla helt enkelt av från vardagens stress och låt Färna Herrgård och Spa ta hand om er. Kom och upplev den ultimata avkopplingen mitt i skogens tystnad. Välkommen att skapa minnen och njuta av en unik spaupplevelse tillsammans!