Unna dig spaweekend på Elisefarm för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Unna dig spaweekend på Elisefarm för två

Pris: 3495 kr

Unna dig en lyxig helg på Elisefarm utanför Höör

Drömmer du om avkoppling och vackra omgivningar? Då är Elisefarm det perfekta stället för en minnesvärd helg. Med vårt exklusiva paket får du inte bara bo i ett fint dubbelrum, utan även njuta av vår mysiga spaavdelning och avsmaka en läcker tre-rätters middag med lokala råvaror. Dessutom får du låna en bekväm badrock och tofflor att använda under ditt spa-besök. Detta är verkligen en upplevelse utöver det vanliga!

Koppla av och njut av landsbygdens charm

På Elisefarm, som ligger i den idylliska delen av Skåne, kan du slappna av och koppla bort vardagens stress. Här finns allt du behöver för en lugn och rogivande vistelse. Vår lantliga inredning ger rummen en hemtrevlig atmosfär som får dig att känna dig som hemma.

Middag med unika smakupplevelser

Restaurangen på Elisefarm är känd för att erbjuda fantastiska matupplevelser. Våra kockar använder sig av lokala råvaror för att skapa spännande och unika smaker. När du beställer vårt middagspaket får du möjlighet att välja från en lockande meny och upptäcka nya kombinationer av smaker. Ta gärna en titt på vår vinlista och få rekommendationer om de bästa vinerna som passar till din matupplevelse.

Njut av spa och välbehag

Under din vistelse på Elisefarm får du tillgång till vår mysiga spaavdelning. Här kan du unna dig en avkopplande stund i ångbastun eller varva ned i de varma källorna. För att göra din upplevelse ännu mer bekväm, erbjuder vi alla våra gäster att låna en badrock och tofflor under sitt besök. Sätt på dig badrocken, snöra på dig tofflorna och slappna av i vårt välgörande spa.

Golf på mysiga Elisefarms golfbana

Om du är en passionerad golfare har du chansen att njuta av en spelrunda på Elisefarms egen golfbana. Banan bjuder på mysiga och natursköna miljöer som kommer att göra din golfrunda till en minnesvärd upplevelse. Passa på att boka in en tid och utmana dig själv på denna vackra golfbana.

Mer information om upplevelsen

Utrustning: Ta med dig badkläder för din spavistelse och något fint att bära till middagen.

Tillgänglighet: Du kan boka och njuta av denna upplevelse året runt.

Tidsåtgång: Upplevelsen sträcker sig över ett dygn, så ta dig tid att verkligen koppla av och njuta.

Deltagare: Upplevelsen är perfekt för två personer, så ta med dig någon du håller kär och njut av en romantisk helg.

Vi ser fram emot att välkomna dig!